Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η WEBALISTS είναι μια σύγχρονη εταιρεία design και τεχνολογίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τεχνογνωσία και αισθητική. Eίναι το δημιούργημα νέων ανθρώπων με βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών, μεράκι κι ενθουσιασμό. Καθένας τους, έχει αποδεδειγμένη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα εργασίας του.

Δημιουργούμε όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες ( website ) και ηλεκτρονικά καταστήματα ( e-shop ), αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εφαρμογές διαδικτύου, σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο από τεχνολογική όσο και από αισθητική πλευρά.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία στη κατασκευή ή και ανακατασκευή των ιστοσελίδων και προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης SEO (Search Engine Optimization). Αναζητούμε και ανακαλύπτουμε διαρκώς τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο του Internet και αναλύουμε τα δεδομένα της αγοράς. Συνθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις και βοηθάμε τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το internet. Καθε project που αναλαμβάνουμε το αντιμετωπίζουμε σαν μια νέα ευκαιρία για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Σαν ένα πεδίο για την έκφραση νέων ιδεών. H παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι η φιλοσοφία μας. Ο καλύτερος τρόπος για να μας γνωρίσετε είναι μέσα από τη δουλειά μας. Δείτε δείγματα από τα project που έχουμε αναλάβει στο portfolio μας.