×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - GOOGLE ADS

Στη σημερινή εποχή, όλο και πιο πολλοί επαγγελματίες, διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη Google. Έτσι, αποκτούν νέους, πιθανούς πελάτες, προβάλλοντας τους τα προϊόντα ή της υπηρεσίες τους, την στιγμή που τα αναζητούν ή σε μορφή διαφημιστικού banner σε διάφορες σελίδες, εντός και εκτός της Google, μετά από μία σχετική αναζήτηση.

Στη Webalists, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτοντας την τεχνογνωσία στη διαφήμιση ιστοσελίδων στη Google, παρέχουμε στους πελάτες μας την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση των ιστοσελίδων τους. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη διαφήμιση, μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο. Το Google Ads είναι ένα εκπληκτικό αλλά και πολύπλοκο εργαλείο, που στα κατάλληλα χέρια, μπορεί να βοηθήσει στη διείσδυση μιας επιχείρησης στην αγορά και την ανάπτυξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - GOOGLE ADS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ - GOOGLE ADS

Μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες σας, τη στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε, εμφανίζοντας στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου στα αποτελέσματα αναζήτησης ή σε συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, προβάλλοντας την ιστοσελίδας σας σε εκατομμύρια χρήστες, με τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο, την Google Ads. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, δεν αρκεί μόνο η δική μας γνώση, αλλά απαραίτητη είναι και η δική σας βοήθεια. Ένα από τα σημαντικά σημεία της επιτυχημένης διαφήμισης, θεωρώντας πάντα ότι η σελίδα σας είναι προσαρμοσμένη στις τάσεις της αγοράς, είναι το διαθέσιμο Budget.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

H χρέωση της διαφήμισης γίνεται ανά κλικ – Pay Per Click (PPC) και πληρώνετε μόνο όταν οι πιθανοί πελάτες σας πατήσουν την διαφήμισή σας. Έτσι γνωρίζουμε, αναλυτικά, για τον ημερήσιο προϋπολογισμό και τις χρεώσεις, για μια αποδοτική στρατηγική στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο, ανάλογα με τις μέρες και ώρες προβολής. Επίσης, με τη γεωγραφική στόχευση, μπορείτε να επιλέξετε τις περιοχές – πόλεις που θέλετε να εξυπηρετήσετε, ξεχωριστά σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Επίσης το κόστος εξαρτάται και από τις λέξεις κλειδιά, που επιλέγετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας, διότι το Google Ads έχει ξεχωριστή χρέωση για κάθε λέξη κλειδί, το οποίο εξαρτάται από τη σημαντικότητα και το μηνιαίο μέγεθος αναζητήσεων αυτού.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΩΝ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Οι λέξεις-κλειδιά στις οποίες στοχεύετε πρέπει να είναι συγκεκριμένες και στοχευμένες με το προϊόν που προσφέρετε στην ιστοσελίδα σας. H ομάδα της Webalists θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες λέξεις- κλειδιά, μετά από αναλυτική έρευνα σε αυτά και παρουσιάζοντάς σας τις καλύτερες δυνατές λέξεις (σχέση ποιότητας / τιμής), για να πάρετε το μέγιστο από την διαφήμιση σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ LANDING PAGES

Για την καλύτερη παρουσίαση της επιχείρησής ή των προϊόντων σας, οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας δημιουργούν διαφημιστικά banner (στατικά ή κινούμενα). Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) να είναι προσαρμοσμένη στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να βελτιστοποιείται για τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε. Οι διαφημιστικές καμπάνιες που δημιουργούμε, οδηγούν τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) θα πρέπει να είναι σχετική με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καμπάνιας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ LANDING PAGES

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα αλλά… στην τιμή, έτσι έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διαφήμιση ιστοσελίδων Google Ads, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.