×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Στη σημερινή εποχή, πολλές επιχειρήσεις, για να έχουν καλύτερη διαχείριση και έλεγχο των συστημάτων τους, καταφεύγουν στην κατασκευή web εφαρμογών. Με τις web εφαρμογές μπορούν από όπου και όποτε θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ότι χρειάζονται, είτε αυτό μπορεί να είναι ένα απλό πελατολόγιο είτε οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται η επιχείρησή τους.

Η Webalists, μελετά και αναλύει, διεξοδικά, τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας, για να δημιουργήσει την web εφαρμογή που χρειάζεστε. Οργανώνουμε και συντονίζουμε όλα τα στάδια ανάπτυξης της εφαρμογής. Έχοντας μεγάλη εμπειρία κι εξαιρετικό και μακροχρόνιο background στο χώρο της πληροφορικής και του internet, επιλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία & frameworks για την ασφαλή και άρτια ανάπτυξη της web εφαρμογής σας. Μπορείτε, από παντού, την εταιρεία, τα υποκαταστήματα σας ή ακόμη και από το εξωτερικό να δουλεύετε στην εφαρμογή σας χωρίς να χρειάζεται η αγορά πανάκριβων τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων vpn κ.α.

Κατασκευάζουμε τις εφαρμογές με γνώμονα τις ανάγκες σας και όπως ακριβώς την έχετε εσείς οραματιστεί. Το αποτέλεσμα, δεν είναι άλλη μια εφαρμογή, είναι μια εφαρμογή “κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας”.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Στην Webalists, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής, για να κατασκευάσουμε web εφαρμογές όπως η PHP, jQuery, Angular, Vue Js, Bootstrap κ.α., που χαρακτηριστικά τους είναι η ταχύτητα, το πλούσιο περιβάλλον χρήσης, η πλήρης συμβατότητα με όλα τα Web Standards και η δυνατότητα άμεσης επέκτασης. Προσαρμόζονται και σχεδιάζονται, όπως ακριβώς τις θέλετε και όπως ακριβώς τις χρειάζεστε. Τρέχουν στο web άρα είναι εύκολα προσβάσιμες από οποιοδήποτε σημείο στο διαδίκτυο. Λειτουργούν από οποιαδήποτε συσκευή, smartphone, tablet ή υπολογιστή.
Ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο "web browser", είναι το μόνο που θα χρειαστείτε, χωρίς την ανάγκη αγοράς εξοπλισμού (servers - routers κλπ.).

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τις περισσότερες φορές, οι εφαρμογές του εμπορίου δεν μπορούν να δεχθούν περισσότερη λειτουργικότητα στο μέλλον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει, να αγοράσετε πολλαπλές εφαρμογές, που συνήθως είναι αρκετά ακριβές, οι οποίες πρέπει και να συνδεθούν μεταξύ τους, που κι αυτό επίσης κοστίζει ακριβά. 
Στη Webalists, όλες οι web εφαρμογές που κατασκευάζουμε είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόζουμε όλες τις ανάγκες σας, που μπορούν να παρουσιαστούν στο μέλλον, στο ίδιο σύστημα.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Μία σωστά κατασκευασμένη web εφαρμογή πρέπει να είναι ασφαλής απέναντι σε πιθανές επιθέσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεγάλο αντικείμενο συζήτησης είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου. Σε μία web εφαρμογή, δεν πρέπει να υπάρχει αλληλεπίδραση με άτομα εκτός αυτών που τους έχει δοθεί ειδική πρόσβαση, γι’ αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου του.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEB ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής των web εφαρμογών αλλά… στην τιμή τους, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οικονομική κατασκευή web εφαρμογών, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή web εφαρμογών με απόλυτη ασφάλεια και άψογη λειτουργικότητα.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.