×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

The digital experts creating amazing things online.

Η WEBALISTS είναι μια σύγχρονη εταιρεία design και τεχνολογίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τεχνογνωσία και αισθητική. Eίναι το δημιούργημα νέων ανθρώπων με βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών, μεράκι κι ενθουσιασμό. Καθένας τους, έχει αποδεδειγμένη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα εργασίας του.

Δίνουμε ζωή σε δημιουργικές ιδέες, κατασκευάζοντας όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες (website) και ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop), αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εφαρμογές διαδικτύου, σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία στη κατασκευή ή και ανακατασκευή των ιστοσελίδων και προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης SEO (Search Engine Optimization). Αναζητούμε και ανακαλύπτουμε διαρκώς τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο του Internet και αναλύουμε τα δεδομένα της αγοράς. Συνθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις και βοηθάμε τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το internet. Καθε project που αναλαμβάνουμε το αντιμετωπίζουμε σαν μια νέα ευκαιρία για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Σαν ένα πεδίο για την έκφραση νέων ιδεών.

Πίσω από την WEBALISTS ​​υπάρχουν πολύ εξειδικευμένοι και έμπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές, κωδικοποιητές, διαχειριστές έργων, μηχανικοί QA, marketeers και ειδικοί ανάπτυξης επιχειρήσεων που είναι πάντοτε διαθέσιμοι. Κανένα έργο δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για μας. H παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι η φιλοσοφία μας.

Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με σας και μεγαλώνουμε μαζί. Αν αυξάνεστε εσείς, μεγαλώνουμε κι εμείς! Οπότε είμαστε παθιασμένοι με τον κώδικα της επιτυχίας σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να μας γνωρίσετε είναι μέσα από τη δουλειά μας. Δείτε δείγματα από τα project που έχουμε αναλάβει στο portfolio μας κι ελάτε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο μαζί.

ΩΡΕΣ CODING
3680+
ΩΡΕΣ CODING
ΩΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
1470+
ΩΡΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
8+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT
20+
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ PROJECT

WHY CHOSE US

Τι είναι διαφορετικό στη WEBALISTS

Γράφουμε κώδικα με πάθος

Γράφουμε κώδικα με πάθος

Είμαστε ένα δίκτυο καινοτόμων προγραμματιστών. Δίνουμε τολμηρές λύσεις στις πιο περίπλοκες προκλήσεις και απαιτήσεις του πελάτη. Ατού μας, η ικανότητά μας να ερευνούμε νέες τεχνολογίες για σχεδίαση βέλτιστων λύσεων για τους πελάτες μας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές για κάθε είδος συσκευής και μέγεθος οθόνης. Στόχοι μας, η ταχύτητα της ιστοσελίδας και η ποιότητα του κώδικα, που τον ελέγχουμε, με μια σειρά εργαλείων, για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Δίνουμε έμφαση στην απόδοση

Δίνουμε έμφαση στην απόδοση

Γινόμαστε ο πλέον αφοσιωμένος συνεργάτης σας, δίνοντας τεράστια έμφαση στην απόδοση. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν πρόκειται να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε ένα έργο, μέχρις ότου και εμείς, και εσείς, ικανοποιηθούμε 100%. Έχοντας θέσει ως στόχο ένα τέτοιο ποσοστό ικανοποίησης σας, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η WEBALISTS αποτελεί τον βασικό σας εταίρο στρατηγικής τεχνολογίας.

Είμαστε αφιερωμένοι στην επιτυχία

Είμαστε αφιερωμένοι στην επιτυχία

Εφαρμόζουμε καινοτομίες που βοηθούν τους πελάτες μας να προχωρήσουν μπροστά. Ενημερωνόμαστε για τα τελευταία trends στη σχεδίαση ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και μοναδικής σχεδίασης, έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει. Ανησυχούμε για τις άμεσες ανάγκες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι τριπλή: για τους πελάτες μας, τους πελάτες τους και τις κοινότητες που επηρεάζουν.

Η προσέγγισή μας εξοικονομεί χρόνο στην αγορά

Η προσέγγισή μας εξοικονομεί χρόνο στην αγορά

Η προσέγγισή μας, σας επιτρέπει να φροντίσετε την επιχείρησή σας, δίνοντάς σας εργαλεία και τεχνογνωσία για δημιουργία και επαναχρησιμοποίηση κοινών υποστηρικτικών λειτουργιών στην εργασία σας. Η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται παιχνίδι, σχεδιάζοντας στα μέτρα σας την πλατφόρμα της. Μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε δυνατότητες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ακόμα, οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές στους χρήστες, για να είναι οι επισκέπτες τους ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους.

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Η προσέγγιση που βασίζεται στον εκάστοτε πελάτη είναι επιτακτική ανάγκη στην κατασκευή οποιουδήποτε είδους εφαρμογής, είτε πρόκειται για κινητό, είτε για ιστότοπο ή ακόμη και για μεγάλης κλίμακας επιχειρησιακό λογισμικό. Οι έμπειροι άνθρωποι της WEBALISTS μπορούν να συνεργαστούν με εσάς και τους πελάτες σας για να δημιουργήσετε, από κοινού, την καλύτερη εμπειρία χρήστη στον κλάδο σας.

Το ιστορικό μας μιλάει για μας

Το ιστορικό μας μιλάει για μας

Έχουμε βοηθήσει πολλούς πελάτες μας, να περάσουν από τη διαδικασία ψηφιοποίησης, με μικρές, μεσαίες, μεγάλες, παλαιές, αλλά και ταχέως αναπτυσσόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρείες, που χρειάζονταν να αναβαθμιστούν και να αναπτυχθούν σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.