×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

We are the digital experts...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατασκευή ιστοσελίδων – Web Design

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για το ξεκίνημα της online παρουσίας σας. Στη σημερινή εποχή, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές, είτε πρόκειται για αγορά προϊόντων είτε υπηρεσιών, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να κάνουν μια αναλυτική έρευνα αγοράς. Στόχος τους να βρουν την πλέον κατάλληλη λύση, βάση των δικών τους αναγκών.

Μάλιστα, παρατηρείται έντονα το φαινόμενο της απρόσωπης επικοινωνίας των καταναλωτών με την εκάστοτε επιχείρηση, προκειμένου να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται. Η επικοινωνία αυτή υλοποιείται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας και συγκεκριμένα της μέσω φορμών επικοινωνίας, chat, email ή ακόμα και μέσω των social media (Facebook, Instagram, κλπ.).

Αυτός είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους κάθε επιχείρηση πρέπει να αποκτήσει μερίδιο στην διαδικτυακή αγορά και να προσεγγίσει έναν τεράστιο αριθμό νέων πελατών. Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι και η εκκίνηση αυτής της σημαντικής ανάπτυξης για την επιχείρησή σας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας και αισθητικής

Όπως καταλαβαίνετε, ο επαγγελματικός σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας αποτελεί έναν μονόδρομο εάν θέλετε να καταστεί η επιχείρησή σας ανταγωνιστική στην σύγχρονη αγορά. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί, είναι ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πρέπει να στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την βέλτιστη παρουσία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κατασκευαστεί με τρόπο που όχι μόνο θα φαίνεται ωραία, αλλά θα είναι πλήρως λειτουργική και θα εξυπηρετεί στην καλύτερη προβολή της στις μηχανές αναζήτησης.

Στόχος της εταιρείας μας κατά την κατασκευή ιστοσελίδας, είναι φυσικά η βέλτιστη προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας καθώς και η προσέλκυση νέων πελατών, τόσο σε τοπικό όσο και πανελλήνιο ή παγκόσμιο επίπεδο. Άλλωστε, η εξυπηρέτηση των πελατών σας μπορεί να γίνει ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά μέσα από μια επαγγελματική ιστοσελίδα, η οποία σταδιακά θα οδηγήσει και στην μεγιστοποίηση του κέρδους για την επιχείρησή σας.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, κάθε Project κατασκευής και ανάπτυξης ιστοσελίδας που αναλαμβάνει η εταιρεία μας, συνδυάζει τον καθαρό κώδικα και την άριστη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική παρουσία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την βέλτιστη προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας και φυσικά την ενίσχυση της διαδικτυακής σας φήμης, ώστε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά του διαδικτύου.

 

Δημιουργία ιστοσελίδας βάση των δικών σας αναγκών

Στη εταιρεία Webalists, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις ανάγκες της αγοράς και εφαρμόζουμε την πλέον κατάλληλη τεχνογνωσία σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδων που αναλαμβάνουμε. Σχεδιάζουμε όμορφες, λειτουργικές και γρήγορες ιστοσελίδες ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εταιρικές εφαρμογές, σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση αυτών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που απαιτεί μια εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πλήρη και αναλυτική μελέτη των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων της δικής σας επιχείρησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ RESPONSIVE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ RESPONSIVE

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο φιλική προς τον επισκέπτη της. Οι χρήστες του διαδικτύου θέλουν να περιηγούνται σε ιστοσελίδες που τους παρέχουν με απλό και κατανοητό τρόπο όλες τις πληροφορίες που αναζητούν. Μάλιστα, η φιλικότητα αυτή θα πρέπει να εξασφαλιστεί όχι μόνο στην περιήγηση από ηλεκτρονικό υπολογιστή και λάπτοπ, αλλά και κάθε άλλη συσκευή.

Επιπρόσθετα, ο φιλικός αυτός σχεδιασμός, γνωστός και ως Responsive Design, είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες κατάταξης και για τις μηχανές αναζήτησης. Η Google «αγαπάει» τις ιστοσελίδες που προσαρμόζονται σε όλες τις συσκευές περιήγησης, με αποτέλεσμα να τις εμφανίζει υψηλότερα στις κατατάξεις της.

Η κατασκευή ιστοσελίδας από την Webalists, αυτομάτως σας παρέχει και έναν πλήρως responsive σχεδιασμό, ο οποίος θα φροντίσει για την βέλτιστη προβολή της ιστοσελίδας σας, τόσο από υπολογιστές όσο και από τα υπόλοιπα μεγέθη οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα εξασφαλίζει την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης και σε χρήστες από κινητά τηλέφωνα (smartphones) όσο και από tablets.

Έτσι, χωρίς να απαιτείται κάποια κύλιση (scroll) από μεριάς του επισκέπτη, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας θα είναι ορατό από κάθε συσκευή. Ωστόσο όπως θα δούμε και παρακάτω, το responsive design δεν είναι ο μόνος παράγοντας ώστε μια συσκευή να είναι φιλική προς κινητά τηλέφωνα.

SEO FRIENDLY ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Σαφώς και ο responsive σχεδιασμός να αποτελεί το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα μιας ιστοσελίδας σε κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, η κατασκευή ιστοσελίδων ειδικά σχεδιασμένες για κινητά τηλέφωνα απαιτούν πολύ περισσότερες βελτιστοποιήσεις. Μία από αυτές είναι η ανάπτυξη του κώδικα με τρόπο ώστε η ιστοσελίδα να είναι ελαφριά και γρήγορη, ακόμη και αν ο χρήστης διαθέτει αργή σύνδεση στο ίντερνετ. 

Άλλωστε, στην εποχή που διανύουμε, το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του διαδικτύου επιλέγουν για την περιήγησή τους τα κινητά τους τηλέφωνα. Είναι λοιπόν λογικό και επόμενο να πρέπει να ικανοποιήσουμε τους χρήστες αυτούς στον μέγιστο βαθμό. Και μάλιστα, μια mobile friendly ιστοσελίδα δεν θα ικανοποιήσει μόνο τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, αλλά και τις μηχανές αναζήτησης.

SEO FRIENDLY ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα πρέπει να είναι γρήγορη στη φόρτωση και ασφαλής απέναντι σε πιθανές επιθέσεις. Ένας επισκέπτης, συνήθως, δεν περιμένει περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει μία ιστοσελίδα. Εάν λοιπόν ο ιστότοπός σας είναι αργός στην φόρτωση, αυτό αναπόφευκτα, θα οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεγάλο αντικείμενο συζήτησης είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε μια ιστοσελίδα, που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου της. Έτσι, λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια σας. Για τον σκοπό αυτό, σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε, εγκαθιστούμε πιστοποιητικό SSL, απολύτως δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας

Δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας αλλά… στην τιμή της!

Η κατασκευή ιστοσελίδας εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό… την αύξηση κερδών!

Δεν έχει καμιά απολύτως αξία να φτιάξετε μία σελίδα που δεν πουλάει. Άλλωστε, αυτός είναι και ο βασικός λόγος της ύπαρξης της.

Στη Webalists φροντίζουμε για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων που όχι μόνο πουλάνε, αλλά προσελκύουν τον εκάστοτε επισκέπτη και του εμπνέουν εμπιστοσύνη. Εσείς γιατί να μην αποκτήσετε μια τέτοια ιστοσελίδα και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή;

Κατασκευή Ιστοσελίδας & Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά μίας πετυχημένης ιστοσελίδας

Checkbox Checked
Responsive Design
Checkbox Checked
Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
Checkbox Checked
Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
Checkbox Checked
Καθαρός και δομημένος κώδικας
Checkbox Checked
Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Checkbox Checked
SEO friendly
Checkbox Checked
Ενσωμάτωση Google Maps
Checkbox Checked
Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
Checkbox Checked
Καταχώρηση στην Google, Bing
Checkbox Checked
Χάρτης ιστοσελίδας – sitemap
Checkbox Checked
Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp
Checkbox Checked
GDRP Compliance
Checkbox Checked
Εξελληνισμένη πλατφόρμα διαχείρισης
Checkbox Checked
Εγκατάσταση Google Analytics
Checkbox Checked
Δημιουργία λογαριασμών email
Checkbox Checked
Βελτιστοποίηση και συμπίεση εικόνων
Checkbox Checked
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Checkbox Checked
Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων
Checkbox Checked
Προσθήκη Photo & Video Gallery
Checkbox Checked
Δημιουργία κατηγορίας Blog
Checkbox Checked
Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας "BACKUPS"

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.