×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

We are the digital experts...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στη σημερινή εποχή, όλο και μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών, για οποιαδήποτε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει έρευνα αγοράς και να βρει την πλέον κατάλληλη λύση για τις ανάγκες του. Επίσης, παρατηρείται μεγάλη αύξηση της απρόσωπης επικοινωνίας των καταναλωτών με την εκάστοτε επιχείρηση μέσω φορμών επικοινωνίας, chat, email ή ακόμα και μέσω των social media (Facebook, Instagram, κ.α. ).

Γι’ αυτό το λόγο κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα πελατών, και να προωθήσει μαζικά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της, πρέπει να προβληθεί στο διαδίκτυο.

Από τα παραπάνω, κρίνεται απαραίτητη για κάθε επιχείρηση η κατασκευή ιστοσελίδας, διότι είναι πλέον απόλυτα κατανοητό, ότι διαθέτοντας μια επαγγελματική ιστοσελίδα, κάθε επιχείρηση μπορεί να προβληθεί σωστά στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, κ.α.), με στόχο την προσέλκυση νέων, πιθανών εν δυνάμει πελατών, στον ιστότοπό της, σε τοπικό, πανελλήνιο αλλά και γιατί όχι, και σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι, αυξάνοντας το πελατολόγιό της αλλά και τις διαδικτυακές της πωλήσεις, έχει ως αποτέλεσμα φυσικά, την μεγιστοποίηση των εσόδων της.  Επιπροσθέτως, διαθέτοντας μια ιστοσελίδα, μπορείτε να προσφέρετε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, ενισχύοντας την φήμη σας και κατά συνέπεια και την επωνυμία σας, καθώς προσαρμόζεστε στις ανάγκες της αγοράς.

Στη Webalists, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτοντας την τεχνογνωσία στη κατασκευή ιστοσελίδων και στη προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης SEO (Search Engine Optimization), σχεδιάζουμε όμορφες, λειτουργικές και γρήγορες ιστοσελίδες, αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εταιρικές εφαρμογές, σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση αυτών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο από τεχνολογική όσο και από αισθητική πλευρά.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ RESPONSIVE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ RESPONSIVE

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τον επισκέπτη της, ούτως ώστε να είναι απλή η περιήγησή του σ`αυτήν και να κατορθώσει να βρει εύκολα, αυτό για το οποίο την επισκέφθηκε.
Ένα, λοιπόν, από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας, είναι το responsive design της. Με τον όρο αυτό, εννοείται μια αυτόματα προσαρμοζόμενη ιστοσελίδα, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής από την οποία έχει πρόσβαση σ`αυτήν ο επισκέπτης της. Έτσι, από οποιοδήποτε μέσο, υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ, συνδέεται ο επισκέπτης, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της συσκευής αυτής, χωρίς να απαιτείται η κύλιση (scroll) δεξιά και αριστερά, για να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο. Εκτός όμως του responsive design, λόγω της τεράστιας, πλέον, χρήσης του διαδικτύου από κινητές συσκευές, πρέπει η σελίδα να είναι και φιλική προς τη χρήση της από αυτές τις φορητές συσκευές.

SEO FRIENDLY

Επικεντρωνόμαστε σε μετρήσεις, που είναι ζωτικής σημασίας, για τη μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων. Είμαστε αρωγοί των πελατών μας, στην προσπάθεια αύξησης της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας τους στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποιώντας την κατασκευή τους. Η αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους!

SEO FRIENDLY
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Μια σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα πρέπει να είναι γρήγορη στη φόρτωση και ασφαλής απέναντι σε πιθανές επιθέσεις. Ένας επισκέπτης, συνήθως, δεν περιμένει περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει μία ιστοσελίδα. Αν η ιστοσελίδα σας είναι αργή στην φόρτωση, αυτό αναπόφευκτα, θα οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.
Επιπλέον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεγάλο αντικείμενο συζήτησης είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε μια ιστοσελίδα, που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες της, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου της. Έτσι, λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια σας, σε κάθε δημιουργία ιστοσελίδας, εγκαθιστούμε πιστοποιητικό SSL, απολύτως δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας αλλά… στην τιμή της!
Η κατασκευή ιστοσελίδας εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό… την αύξηση κερδών!
Δεν έχει καμιά απολύτως αξία να φτιάξετε μία σελίδα που δεν πουλάει. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της.
Στη Webalists φροντίζουμε να σας φτιάξουμε ένα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή ιστοσελίδα που όχι μόνο πουλάει, αλλά έλκει τον επισκέπτη και του εμπνέει εμπιστοσύνη.

Κατασκευή Ιστοσελίδας & Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά μίας πετυχημένης ιστοσελίδας

Checkbox Checked
Responsive Design
Checkbox Checked
Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
Checkbox Checked
Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
Checkbox Checked
Καθαρός και δομημένος κώδικας
Checkbox Checked
Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Checkbox Checked
SEO friendly
Checkbox Checked
Ενσωμάτωση Google Maps
Checkbox Checked
Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
Checkbox Checked
Καταχώρηση στην Google, Bing
Checkbox Checked
Χάρτης ιστοσελίδας – sitemap
Checkbox Checked
Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp
Checkbox Checked
GDRP Compliance
Checkbox Checked
Εξελληνισμένη πλατφόρμα διαχείρισης
Checkbox Checked
Εγκατάσταση Google Analytics
Checkbox Checked
Δημιουργία λογαριασμών email
Checkbox Checked
Βελτιστοποίηση και συμπίεση εικόνων
Checkbox Checked
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Checkbox Checked
Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων
Checkbox Checked
Προσθήκη Photo & Video Gallery
Checkbox Checked
Δημιουργία κατηγορίας Blog
Checkbox Checked
Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας "BACKUPS"

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.