×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Η κατασκευή eshop αποτελεί μια απαραίτητη επένδυση για κάθε επιχειρηματία που θέλει να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κοινό και να αυξήσει τα έσοδά του. Την σήμερον ημέρα, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν το ίντερνετ για τις αγορές τους. Μάλιστα, το ποσοστό αυτό καθημερινά αυξάνεται.

Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι φυσικά η άμεση αγορά των προϊόντων της επιθυμίας τους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και φυσικά χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα. Όλα αυτά με το πάτημα μερικών κουμπιών από τον υπολογιστή τους. Επιπρόσθετα, ακόμη και οι καταναλωτές που τελικά μπορεί να επιλέξουν τις αγορές από ένα φυσικό κατάστημα, σίγουρα θα προβούν σε μια online έρευνα τιμών.

Κατά συνέπεια, κάθε επιχείρηση που θέλει να καταστεί ανταγωνιστική και να προσαρμοστεί στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, θα πρέπει να επενδύσει στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος eshop. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σε θέση να απευθυνθεί σε ένα τεράστιο κοινό και να προσελκύσει νέους πελάτες, αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις και τα έσοδα της επιχείρησης.

 

Δημιουργία eshop που κάνουν την διαφορά

Στόχος κατά την κατασκευή eshop δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο βασικός λόγος που η εκάστοτε επιχείρηση αποφασίζει να στραφεί στις online πωλήσεις είναι φυσικά η διεύρυνση του πελατολογίου και η μεγιστοποίηση του κέρδους της. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων θα πρέπει να γίνει με τρόπο ώστε να συμβάλει στην καλύτερη επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός και η δημιουργία eshop θα πρέπει να στοχεύει στην καλύτερη εμπειρία των δυνητικών πελατών, καθώς και στην βέλτιστη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης και τις πλατφόρμες εύρεσης προϊόντων ( Skroutz, Best Price, κλπ.).

Στην εταιρεία Webalists, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της διαδικτυακής αγοράς και διαθέτουμε την πλέον κατάλληλη εμπειρία στη κατασκευή e-shop που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Βασικός μας στόχος είναι η προβολή των προϊόντων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη, με απώτερο σκοπό, να τον μετατρέψουμε σε πελάτη.

Με πολύ απλά λόγια, κατασκευάζουμε όμορφα, λειτουργικά, γρήγορα και κυρίως επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και φυσικά «πουλάνε». Συνδυάζοντας την άριστη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική, δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης eshop.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ RESPONSIVE DESIGN

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ RESPONSIVE DESIGN

Στις μέρες μας, το μεγαλύτερο ποσοστό των καταναλωτών που επιλέγουν το διαδίκτυο για τις αγορές τους, χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα και tablets. Κατά συνέπεια, ένα eshop που θέλει να εξασφαλίσει την βέλτιστη εμπειρία των αγορών για τους πελάτες τους, θα πρέπει να διαθέτει Responsive Design.

Με απλά λόγια, ο responsive σχεδιασμός αφορά την δημιουργία eshop το περιεχόμενο του οποίο προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Έτσι, από οποιαδήποτε συσκευή και αν περιηγείται ο χρήστης στο διαδίκτυο (smartphone κινητό, tablet, laptop, σταθερό υπολογιστή, τηλεόραση), η εμπειρία που θα αποκομίσει είναι και η βέλτιστη.

Επιπροσθέτως, πέραν της προσαρμογής του σχεδιασμού σε όλες τις συσκευές, η εταιρείας μας φροντίζει για την βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε όλους τους παράγοντες που αφορούν τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Άλλωστε, πέρα από την ικανοποίηση των πελατών σας, ένα εύχρηστο προς κινητά e-shop, συμβάλLει και στην βελτίωση των κατατάξεων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

SEO FRIENDLY ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στις μηχανές αναζήτησης είναι πάρα πολλοί. Παρόλα αυτά, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που απαρτίζουν την εταιρεία Webalists, φροντίζει να επικεντρωθεί σε κάθε ένα από αυτά. Με ιδιαίτερη πάντα έμφαση στις μετρήσεις ζωτικής σημασίας, για την αύξηση των πωλήσεων του εκάστοτε eshop.

Η αύξηση επισκεψιμότητας του eshop είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους, γιατί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι ακριβώς χρειάζεστε για να υλοποιηθεί. Εάν λοιπόν και εσείς χρειάζεστε πωλήσεις τότε πολύ απλά χρειάζεστε clicks και επισκεψιμότητα.

Όπως σωστά καταλάβατε, οι βελτιστοποιήσεις στις οποίες αναφερόμαστε αφορούν το SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, κάτι που φυσικά θα βελτιώσει τις κατατάξεις σας στην Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Κάτι που φυσικά απαιτεί απαραίτητο στοιχείο για την βιωσιμότητα ενός eshop, αφού οι οργανική επισκεψιμότητα εκτός του ότι είναι δωρεάν, αποδίδει καλύτερα από τις πληρωμένες διαφημίσεις Adwords.

SEO FRIENDLY ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ COURIER

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ COURIER

Όταν μιλάμε για μια επιχείρηση, είτε είναι online είτε διατηρεί φυσικό κατάστημα, ο χρόνος είναι χρήμα. Η εξοικονόμηση λοιπόν πολύτιμου χρόνου και κατά συνέπεια χρήματος, κατορθώνεται απλά με την διασύνδεση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με τις εταιρείες courier. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται εφικτή η παρακολούθηση της παραγγελίας, όπως αυτή εξελίσσεται, απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και η δημιουργία, voucher αποστολής με εντελώς αυτόματο τρόπο.

Κάτι τέτοιο φυσικά, μπορεί να μειώσει δραστικά, την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες που ψάχνουν τα δέματά τους και συγχρόνως να αυξήσει την αξιοπιστία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και γενικά της εταιρείας σας. Κάθε eshop θα πρέπει να διαθέτει μια τουλάχιστον online υπηρεσία πληρωμών και συναλλαγών, ώστε να δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώνουν άμεσα και εύκολα την παραγγελία τους μέσω της χρεωστικής / πιστωτικής τους κάρτας με απόλυτη ασφάλεια. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τόσο με την απευθείας διασύνδεση με τις τράπεζες όσο και με χρήση διαμεσολαβητών ( όπως PayPal, Viva Wallet, EveryPay κλπ.).

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ERP

Η πλατφόρμα μας διασυνδέεται με όλα τα εμπορικά προγράμματα ERP της αγοράς. Αυτό φυσικά συμβάλει στην μείωση του χρόνου ανανέωσης του eshop σας, με την αυτόματη ενημέρωση των προϊόντων σας, μέσα από ένα και μόνο σύστημα. Έτσι επιτυγχάνεται η αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων σας, μόλις αυτή αλλάξει στο σύστημά σας, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα το προϊόν που αγοράζει ο πελάτης να μην είναι διαθέσιμο λόγο προγενέστερης τηλεφωνικής παραγγελίας ή αγοράς του από το φυσικό κατάστημα.

Ένα αρκετά συχνό φαινόμενου που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που διαθέτουν προς πώληση τα προϊόντα τους παράλληλα σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, ή ακόμη και σε περισσότερα καταστήματα όταν υπάρχουν παραρτήματα.

Ακόμα βασικό στοιχείο στην εξοικονόμηση του χρόνου και εκμηδένιση πιθανού, ανθρώπινου λάθους είναι η αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων του πελάτη στην τιμολόγηση της παραγγελίας του. Κάτι που φυσικά μπορεί να γίνει είτε μιλάμε για τιμολόγιο προς επαγγελματίες είτε για απλή απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ERP
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SKROUTZ ΚΑΙ ΜΕ BESTPRICE

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SKROUTZ ΚΑΙ ΜΕ BESTPRICE

Η διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, του Skroutz.gr και του Bestprice.gr, συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεών σας και κατ’ επέκταση των κερδών σας. Στη Webalists αναλαμβάνουμε την διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις μηχανές σύγκρισης τιμών, προκειμένου η ενημέρωση των προϊόντων σας να αντλείται αυτόματα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν οι ανωτέρω πλατφόρμες.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος παίζει καθοριστική σημασία στην συνολική του επιτυχία. Μια αργή φόρτωση ενός eshop, είναι σε θέση να οδηγήσει σε τεράστια απώλεια επισκεπτών και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία σας, εάν ο χρόνος αυτός ξεπερνάει τα 3-4 δευτερόλεπτα.

Στη Webalists στόχος μας είναι η κατασκευή eshop και η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων με τρόπο που εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ταχύτητα φόρτωσης και περιήγησης στα προϊόντα. Φυσικά δεν περιοριζόμαστε μόνο εκεί, αφού ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε και στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο θέμα της επικαιρότητας είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και γενικά χρηστών του διαδικτύου. Σε ένα eshop, που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους πελάτες του, θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου του.

Εμείς, κατά την δημιουργία eshop, σας εξασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια σας, εγκαθιστώντας ένα πιστοποιητικό SSL, απολύτως δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Όπως κάθε ιστοσελίδα, έτσι και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να είναι δυναμικό και όχι στατικό. Άλλωστε, οι ανάγκες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτούν την διαρκή ενημέρωση του περιεχομένου, είτε αφορά το εμπόρευμα είτε τις επιμέρους σελίδες και τα άρθρα.

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι και εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς μάλιστα να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Κατά συνέπεια, με την παραλαβή του eshop σας θα μάθετε πως μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα μέσα από έναν ιδιαίτερα εύχρηστο πάνελ διαχείρισης.

ESHOP ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ B2B

Φυσικά η κατασκευή eshop δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Η δημιουργία ενός B2B eshop χονδρικής, δίνει την δυνατότητα σε μια επιχείρηση που απευθύνεται σε επαγγελματίες, να αυξήσει το πελατολόγιό της και να καταστεί πιο ανταγωνιστική στην αγορά.

H εταιρεία Webalists αναλαμβάνει την κατασκευή eshop χονδρικής Β2Β ή τον συνδυασμό αυτού με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευκολία διαχείρισης προϊόντων και των παραγγελιών της εταιρείας σας.

ESHOP ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ B2B

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Όταν μιλάμε για το μέλλον της επιχείρησής σας, δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής eshop, αλλά μόνο στην τιμή. Διαθέτοντας μια πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πλήρως λειτουργικών και αποδοτικών ηλεκτρονικών καταστημάτων, σας προσφέρουμε την πιο οικονομική κατασκευή eshop της αγοράς.

Κατανοούμε ότι όπως και σε κάθε άλλη κίνηση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, έτσι και στην δημιουργία του eshop σας, θέλετε όσο το δυνατόν να μειώσετε το κόστος. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας προσπαθεί να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση, προσφέροντάς σας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, πάντοτε συνδυασμένες με μοναδικό σχεδιασμό και άψογη λειτουργικότητα του eshop.

Κατασκευή Εshop & Xαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου eshop

Checkbox Checked
Responsive Design
Checkbox Checked
Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
Checkbox Checked
Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
Checkbox Checked
Καθαρός και δομημένος κώδικας
Checkbox Checked
Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Checkbox Checked
SEO friendly
Checkbox Checked
Ενσωμάτωση Google Maps
Checkbox Checked
Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
Checkbox Checked
Καταχώρηση στην Google, Bing
Checkbox Checked
Χάρτης ιστοσελίδας – sitemap
Checkbox Checked
Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp
Checkbox Checked
GDRP Compliance
Checkbox Checked
Εξελληνισμένη πλατφόρμα διαχείρισης
Checkbox Checked
Εγκατάσταση Google Analytics
Checkbox Checked
Δημιουργία λογαριασμών email
Checkbox Checked
Βελτιστοποίηση και συμπίεση εικόνων
Checkbox Checked
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Checkbox Checked
Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων
Checkbox Checked
Προσθήκη Photo & Video Gallery
Checkbox Checked
Δημιουργία κατηγορίας Blog
Checkbox Checked
Διασύνδεση με ERP
Checkbox Checked
Διασύνδεση με Skroutz.gr, BestPrice.gr
Checkbox Checked
Διασύνδεση με εταιρία Courier
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου αποστολής της παραγγελίας
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου πληρωμής της παραγγελίας
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου τιμολόγισης της παραγγελίας
Checkbox Checked
Δυναμικά φίλτρα αναζήτησης
Checkbox Checked
Προσφορές – κουπόνια
Checkbox Checked
Wish list
Checkbox Checked
One Page Checkout
Checkbox Checked
Δημοφιλή προϊόντα
Checkbox Checked
Νέες Κυκλοφορίες
Checkbox Checked
Απεριόριστα προϊόντα
Checkbox Checked
Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας "BACKUPS"

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.