×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Στη σημερινή εποχή, όλο και μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών προτιμούν τις αγορές μέσω ίντερνετ, ποσοστό το οποίο αυξάνεται ραγδαία. Στις αγορές μέσω ίντερνετ, μπορούν, ότι ώρα κι αν θελήσουν, ανεξαρτήτως ωραρίου και τοποθεσίας, να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητάνε, να κάνουν έρευνα αγοράς και να συγκρίνουν τιμές.

Με βάση αυτό συνεπάγεται ότι, κάθε επιχείρηση, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό τον τεράστιο αριθμό των εν δυνάμει πελατών της, να προωθήσει μαζικά τα προϊόντα της, και να αυξήσει τις πωλήσεις της, πρέπει να έχει τη θέση της στο διαδίκτυο.

Είναι απόλυτα κατανοητό, λοιπόν, ότι η κατασκευή e-shop είναι απαραίτητη για κάθε κατάστημα, διότι διαθέτοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, κάθε επιχείρηση μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις και το πελατολόγιό της, και κατ`επέκταση, τα έσοδά της. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το να προβληθεί σωστά στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, κ.α.), να συνδεθεί με διάφορες πλατφόρμες εύρεσης προϊόντων ( Skroutz, Best Price, κ.α.), αλλά και με την κατάλληλη διαφήμιση, ανάλογα με το αντικείμενό της.

Στη Webalists, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτουμε την εμπειρία στη κατασκευή e-shop και στη προώθησή τους, οπότε σχεδιάζουμε όμορφα, λειτουργικά, γρήγορα και επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Βασικός στόχος μας είναι η προβολή των προϊόντων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του επισκέπτη, με απώτερο σκοπό, να τον μετατρέψουμε σε πελάτη. Με λίγα λόγια, κατασκευάζουμε e-shop που “Πουλάνε”, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, που εξασφαλίζουν την εικόνα ενός σύγχρονου e-shop στο διαδίκτυο, τόσο τεχνολογικά όσο και αισθητικά.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP RESPONSIVE

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP RESPONSIVE

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τον επισκέπτη της, ούτως ώστε να είναι απλή η περιήγησή του σ`αυτήν και να κατορθώσει να βρει εύκολα, αυτό για το οποίο την επισκέφθηκε.
Ένα, λοιπόν, από τα βασικότερα χαρακτηριστικά ενός eshop, είναι το responsive design του. Με τον όρο αυτό, εννοείται ένα αυτόματα προσαρμοζόμενο eshop, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής από την οποία έχει πρόσβαση σ`αυτό ο επισκέπτης του. Έτσι, από οποιοδήποτε μέσο, υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ, συνδέεται ο επισκέπτης, το eshop προσαρμόζεται στις διαστάσεις της συσκευής αυτής, χωρίς να απαιτείται η κύλιση (scroll) δεξιά και αριστερά, για να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο. Εκτός όμως του responsive design, λόγω της τεράστιας, πλέον, χρήσης του διαδικτύου από κινητές συσκευές, πρέπει το ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι και φιλικό προς τη χρήση του από αυτές τις φορητές συσκευές.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ME 800€

Το βασικό μας πακέτο των 1200 Ευρώ, Τώρα Μόνο 800 Ευρώ. Περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό eshop με εικαστικό υψηλής ποιότητας και μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης, απολύτως φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και προσαρμόσιμο σε όλες τις σύγχρονες συσκευές και browser. Έτοιμο να κάνει πωλήσεις με μικρό χρόνο υλοποίησης. Είναι ότι πιο εξαιρετικό και συμφέρον θα μπορούσε ποτέ να σας προταθεί!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ESHOP ME 800€
SEO FRIENDLY

SEO FRIENDLY

Επικεντρωνόμαστε σε μετρήσεις, που είναι ζωτικής σημασίας, για τη μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων. Είμαστε αρωγοί των πελατών μας, στην προσπάθεια αύξησης της επισκεψιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος τους στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποιώντας την κατασκευή τους. 
Η αύξηση επισκεψιμότητας του eshop είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους, γιατί γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι ακριβώς χρειάζεστε. Χρειάζεστε πωλήσεις. Χρειάζεστε επισκεψιμότητα. Χρειάζεστε clicks.
Στη Webalists γνωρίζουμε, επίσης, και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να ανεβάσουμε το eshop σας ψηλά στις αναζητήσεις της Google, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά και ποιά στρατηγική αποδίδει.
Απαραίτητη διαδικασία για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του eshop σας είναι το SEO ή αλλιώς Search Engine Optimization, αφού η οργανική κίνηση, εκτός του ότι είναι δωρεάν, αποδίδει καλύτερα από τις διαφημίσεις Adwords.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ COURIER

Εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και χρήματος κατορθώνεται απλά με διασύνδεση με τις εταιρείες courier. Έτσι, είναι εφικτή η παρακολούθηση της παραγγελίας, όπως αυτή εξελίσσεται, απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και η δημιουργία, αυτόματα, voucher αποστολής, γεγονός το οποίο μπορεί να μειώσει, δραστικά, την τηλεφωνική επικοινωνία με πελάτες που ψάχνουν τα δέματά τους και συγχρόνως να αυξήσει την αξιοπιστία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και φυσικά και της εταιρείας σας.
Κάθε eshop θα πρέπει να διαθέτει μια τουλάχιστον online υπηρεσία πληρωμών και συναλλαγών, ώστε να δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώνουν άμεσα και εύκολα την παραγγελία τους μέσω της χρεωστικής / πιστωτικής τους κάρτας με απόλυτη ασφάλεια, είτε μέσω συστημάτων τραπεζών είτε μέσω διαμεσολαβητών ( PayPal, Viva Wallet, EveryPay κ.α. ).

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ COURIER
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ERP

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ERP

Η πλατφόρμα μας διασυνδέεται με όλα τα εμπορικά προγράμματα ERP της αγοράς, πετυχαίνοντας την μείωση του χρόνου ανανέωσης του eshop σας ενημερώνοντας αυτόματα τα προϊόντα σας μέσα από ένα και μόνο σύστημα. Έτσι επιτυγχάνεται η αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων σας, μόλις αυτή αλλάξει στο σύστημά σας εκμηδενίζοντας την πιθανότητα το προϊόν που αγοράζει ο πελάτης να μην είναι διαθέσιμο λόγο προϊόύμενης τηλεφωνικής πραγγελίας ή ακόμα και αγοράς του από το φυσικό κατάστημα.
Ακόμα βασικό στοιχείο στην εξοικονόμηση του χρόνου και εκμηδένιση πιθανού, ανθρώπινου λάθους είναι η αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων του πελάτη στην τιμολόγιση της παραγγελίας του, είτε μιλάμε για τιμολόγιο είτε για απλή απόδειξη αγοράς.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SKROUTZ ΚΑΙ ΜΕ BESTPRICE

Η διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών, του Skroutz.gr και του Bestprice.gr, συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεών σας και κατ`επέκταση των κερδών σας. Στη Webalists αναλαμβάνουμε την διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις μηχανές σύγκρισης τιμών, για την άντληση των δεδομένων αυτών.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SKROUTZ ΚΑΙ ΜΕ BESTPRICE
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Ένα σωστά κατασκευασμένο eshop πρέπει να είναι γρήγορο στη φόρτωση και ασφαλής απέναντι σε πιθανές επιθέσεις. Ένας επισκέπτης, συνήθως, δεν περιμένει περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσει ένα eshop. Αν το eshop σας είναι αργό στην φόρτωση, αυτό αναπόφευκτα, θα οδηγήσει σε απώλεια επισκεπτών και κατά συνέπεια πελατών για την εταιρεία ή την επιχείρησή σας.
Επιπλέον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μεγάλο αντικείμενο συζήτησης είναι η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών και χρηστών του διαδικτύου. Σε ένα eshop, που υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες του, πρέπει πάντα να υπάρχει και η ανάλογη ασφάλεια και κρυπτογράφηση του περιεχομένου του. Έτσι, λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια σας, σε κάθε δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, εγκαθιστούμε πιστοποιητικό SSL, απολύτως δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας!

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ESHOP ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ B2B

ESHOP ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ B2B

Με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος B2B eshop χονδρικής αποκτά μια επιχείρηση έναν τρόπο προκειμένου να καταφέρει να αυξήσει το πελατολόγιό της και να γίνει πιο ανταγωνιστική στην αγορά.H Webalists αναλαμβάνει την κατασκευή eshop χονδρικής Β2Β ή και τον συνδυασμό αυτού με ένα eshop λιανικής για μεγαλύτερη ευκολία στην διαχείριση των προϊόντων και των παραγγελιών της εταιρείας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής eshop αλλά… στην τιμή της, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οικονομική κατασκευή eshop, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή eshop με μοναδικό Design και άψογη λειτουργικότητα.

Κατασκευή Εshop & Xαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου eshop

Checkbox Checked
Responsive Design
Checkbox Checked
Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
Checkbox Checked
Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης
Checkbox Checked
Καθαρός και δομημένος κώδικας
Checkbox Checked
Εντυπωσιακός σχεδιασμός
Checkbox Checked
SEO friendly
Checkbox Checked
Ενσωμάτωση Google Maps
Checkbox Checked
Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα
Checkbox Checked
Καταχώρηση στην Google, Bing
Checkbox Checked
Χάρτης ιστοσελίδας – sitemap
Checkbox Checked
Newsletter με διασύνδεση στο MailChimp
Checkbox Checked
GDRP Compliance
Checkbox Checked
Εξελληνισμένη πλατφόρμα διαχείρισης
Checkbox Checked
Εγκατάσταση Google Analytics
Checkbox Checked
Δημιουργία λογαριασμών email
Checkbox Checked
Βελτιστοποίηση και συμπίεση εικόνων
Checkbox Checked
Φιλοξενία ιστοσελίδας
Checkbox Checked
Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων σελίδων
Checkbox Checked
Προσθήκη Photo & Video Gallery
Checkbox Checked
Δημιουργία κατηγορίας Blog
Checkbox Checked
Διασύνδεση με ERP
Checkbox Checked
Διασύνδεση με Skroutz.gr, BestPrice.gr
Checkbox Checked
Διασύνδεση με εταιρία Courier
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου αποστολής της παραγγελίας
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου πληρωμής της παραγγελίας
Checkbox Checked
Επιλογή τρόπου τιμολόγισης της παραγγελίας
Checkbox Checked
Δυναμικά φίλτρα αναζήτησης
Checkbox Checked
Προσφορές – κουπόνια
Checkbox Checked
Wish list
Checkbox Checked
One Page Checkout
Checkbox Checked
Δημοφιλή προϊόντα
Checkbox Checked
Νέες Κυκλοφορίες
Checkbox Checked
Απεριόριστα προϊόντα
Checkbox Checked
Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας "BACKUPS"

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.