×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Τα smartphones και τα tablet αποτελούν, πλέον, βασικό κομμάτι της ζωής μας, εξυπηρετώντας μας σε μια πληθώρα αναγκών. Ήδη, σε στατιστικές έρευνες για το αντικείμενο, φαίνεται ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας από κινητές συσκευές, ενώ προβλέπεται ότι θα αυξηθούν και άλλο. Ακολουθώντας, λοιπόν, την τάση, δημιουργούμε εφαρμογές κατάλληλα διαμορφωμένες για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές ως επιπλέον εργαλείο, με το οποίο μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε. Οι mobile εφαρμογές, είναι ίσως ο κορυφαίος τρόπος προσωπικής και άμεσης επικοινωνίας, με τους πελάτες μιας επιχείρησης, καθιστώντας την κατασκευή mobile εφαρμογών μια απαραίτητη επιλογή. Ένας mobile χρήστης, επίσης, δεν χρειάζεται να περιηγηθεί στο διαδίκτυο για να βρει την επιχείρησή σας, αλλά αποκτά πλήρη πρόσβαση, μόνο με ένα άγγιγμα του εικονιδίου της εφαρμογής. 

Το πιο συνηθισμένο λογισμικό σύστημα κινητών τηλεφώνων είναι το android, έχοντας έναν τεράστιο αριθμό χρηστών να αναζητά καθημερινά εφαρμογές για προϊόντα και Υπηρεσίες. Αρκετούς υποστηρικτές έχουν, επίσης, αρχίσει να συγκεντρώνουν τα iPhone, λόγω της εμπειρίας χρήσης και των μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρουν. Με γνώση αυτών και για να μεγιστοποιήσει το κοινό, στο οποίο θα στοχεύσει η επιχείρησή σας, η ομάδα μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής mobile εφαρμογών και για τα δύο αυτά λειτουργικά συστήματα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η Webalists, κατασκευάζει native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets, με λειτουργικό Android και iOS. Λειτουργικό iOS έχουν οι συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, ενώ λογισμικό Android έχουν τα περισσότερα smartphones και σχεδόν όλα τα tablets. Αυτά τα δύο λειτουργικά διαφέρουν στη μελέτη και τον προγραμματισμό, οπότε, για κάθε λειτουργικό, πρέπει να κατασκευάζονται διαφορετικές εφαρμογές.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι εφαρμογές που δημιουργούμε, εκτός από μία όμορφη σχεδίαση, θα έχουν και ένα εύκολο και λειτουργικό περιβάλλον ώστε να μπορεί ένα χρήστης να πλοηγηθεί χωρίς προβλήματα και να το νιώσει οικείο. Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε τον χρήστη της mobile εφαρμογής σταθερό μας επισκέπτη. Για την επίτευξη του παραπάνω, τηρούμε τους δύο βασικούς κανόνες σχεδιασμού, UX / UI. Ο UX σχεδιασμός ( User Experience ) αφορά την εμπειρία των χρηστών σε μία εφαρμογή ενώ ο UI σχεδιασμός ( User Interface ) αφορά τον σχεδιασμό της διεπαφής με τους χρήστες.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

CLOUD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Μία mobile εφαρμογή πρέπει να είναι δυναμική και όχι στατική. Μια δυναμική mobile εφαρμογή χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο μεταβλητού περιεχομένου από κάποιο σύστημα διαχείρισης. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι εκείνο που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την mobile εφαρμογή σας, να προσθέσετε νέες σελίδες, άρθρα και προϊόντα, αλλά και να αλλάξετε βασικά στοιχεία στην εμφάνισή της, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα κατασκευής mobile εφαρμογών αλλά… στην τιμή της, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία στην οικονομική κατασκευή mobile εφαρμογών, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσφέρουμε οικονομική κατασκευή mobile εφαρμογών με μοναδικό Design και άψογη λειτουργικότητα.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.