×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - SOCIAL MEDIA

Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα Social Media ( Facebook, Instagram, LinkedIn, κ.α. ).Έτσι, αποκτούν νέους, πιθανούς πελάτες, προβάλλοντας τους τα προϊόντα ή της υπηρεσίες τους, σε μορφή διαφημιστικού post, τη στιγμή που περιηγούνται στην εκάστοτε πλατφόρμα.

Στη Webalists, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και διαθέτοντας την τεχνογνωσία στη διαφήμιση ιστοσελίδων στα Social Media, παρέχουμε στους πελάτες μας την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση των ιστοσελίδων τους. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την επιτυχημένη διαφήμιση μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο. Η διαφήμιση στα Social Media, έχοντας άμεσα αποτελέσματα, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές διαφήμισης, που στα κατάλληλα χέρια, μπορεί να βοηθήσει στη διείσδυση μιας επιχείρησης στην αγορά και την ανάπτυξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ SOCIAL MEDIA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα της Webalists δημιουργούμε διαφημίσεις για Social Media που προσελκύουν τα clicks & likes των χρηστών / πελατών. Εμπλουτίζουμε τις διαφημιστικές εκστρατείες σας με εμπνευσμένο λεκτικό και δημιουργικό περιεχόμενο και, παράλληλα, χρησιμοποιούμε μία σειρά από εργαλεία αλλά και πρακτικές, όπως το split testing, ώστε να καταλήξουμε στις αποδοτικότερες διαφημίσεις για την επιχείρησή σας.
Παρακολουθούμε καθημερινά την επιχειρηματική διαδρομή σας στον χώρο των social media, εξετάζοντας τον βαθμό και το είδος αλληλεπίδρασης με το κοινό, τις προτιμήσεις των χρηστών, τις αντιδράσεις των ακολούθων σας σε κάθε τύπο ανάρτησης, καθώς και την απήχηση των social media ad campaigns σας. Κύριος σκοπός μας είναι η αντιλαμβανόμενη αξία του brand σας να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσδοκίες.
Για την επίτευξη όμως αυτό δεν αρκεί μόνο η δική μας γνώση, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η δική σας βοήθεια. Θεωρώντας πάντα ότι η σελίδα σας είναι προσαρμοσμένη στις τάσεις της αγοράς, είναι εξίσου σημαντικό να ξέρετε ότι το διαθέσιμο Budget είναι επίσης ένα από τα σημαντικά σημεία της επιτυχημένης διαφήμισης.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Ένα επίσης θετικό που προσφέρει η διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι το στοχευμένο κοινό.  Τα social media χρησιμοποιούν μια πληθώρα πληροφοριών των χρηστών τους για την προβολή διαφημίσεων υψηλής σχετικότητας. Για την καλύτερη λοιπόν απόδοση των διαφημίσεών σας, το εκάστοτε κοινωνικό δίκτυο συλλέγει συγκεκριμένες πληροφορίες και δημογραφικά στοιχεία των χρηστών του (ηλικία, τόπος, ενδιαφέροντα κλπ.) και του προβάλλουν διαφημίσεις που τον ενδιαφέρουν.
Η στοχευμένη διαφήμιση στο Instagram και το Facebook αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές. Τα δύο αυτά κοινωνικά δίκτυα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και σας παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας.
Μια στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στα συγκεκριμένα social media μπορεί να σας επιφέρει αξιόλογα αποτελέσματα με υψηλό ποσοστό μετατροπών.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ LANDING PAGES

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ LANDING PAGES

Οι εξειδικευμένοι γραφίστες μας δημιουργούν διαφημιστικά banner (στατικά ή κινούμενα) για την καλύτερη παρουσίαση της επιχείρησής ή των προϊόντων σας. Ακόμα είναι πολύ σημαντικό, κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) να είναι προσαρμοσμένη στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να βελτιστοποιείται για τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε. Οι καμπάνιες που δημιουργούμε οδηγούν τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Κάθε σελίδα προορισμού (Landing Page) θα πρέπει να είναι σχετική με το περιεχόμενο της συγκεκριμένης καμπάνιας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα αλλά… στην τιμή, έτσι έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διαφήμιση ιστοσελίδων στα Social Media, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.