× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

P-J Savvidis

Κατασκευή Ιστοσελίδας για εταιρεία συστημάτων σκίασης

P-J Savvidis

Η P-J ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί θυγατρική της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΡΓΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΕ ( www.ergon.gr ). Η P-J, εντοπίζοντας το κενό που υπάρχει στην αγορά, στον τομέα της σκίασης, αποφάσισε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης, τόσο σε ήδη υπάρχοντα κτίρια, όσο και σε μελέτες νέων, που βρίσκονται σε εξέλιξη ή υπό κατασκευή. Ακολουθώντας τη μέθοδο της συνεχούς ενημέρωσης για νέα προϊόντα και τεχνοτροπίες, μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της, τις πιο καινούριες και τεχνολογικά ανεπτυγμένες λύσεις σε όλα τα είδη σκίασης. Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και άριστη γνώση του προϊόντος, με σεβασμό και εκτίμηση στον πελάτη και αρωγό μια εξαιρετική ομάδα διαχείρισης προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητική, τεχνολογία και άνεση στους χρήστες.


Κατασκευη Ιστοσελιδας

Κατασκευη Ιστοσελιδας


Κατασκευη Ιστοσελιδας

Κατασκευη Ιστοσελιδας

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας P-J Savvidis, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να προσαρμοστεί στην διαχείριση της σελίδας ένα πελατολόγιο έτσι ώστε να γίνονται όλες οι εργασίες μέσα από ένα σύστημα.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας.
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται και το πελατολόγιο της εταιρείας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.