× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Akatsipis.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας για αποθήκη μεταχειρισμένων ανταλλακτικών

Akatsipis.gr

Η εταιρεία ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΙΠΗΣ δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτων κάθε τύπου περισσότερο από 28 χρόνια. Στο κατάστημά της υπάρχουν πλήρεις σειρές μεταχειρισμένων ανταλλακτικών άριστης ποιότητας, που εισάγει από επιλεγμένους συνεργάτες της στη Γαλλία. Διαθέτει περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά, μηχανικά μέρη, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά σετ μετατροπών κ.α., για κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου. Παραλαμβάνει νέα ανταλλακτικά κάθε μήνα. Παρέχει άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, με εγγυημένο αποτέλεσμα και πάνω απ' όλα λογικές τιμές σε χονδρική και λιανική πώληση.


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Κατσίπης Αντώνης, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να προσαρμοστεί στην διαχείριση της σελίδας ένα Εταιρικό Σύστημα Αποθήκης έτσι ώστε να γίνονται όλες οι εργασίες και οι έλεγχοι αποθεμάτων μέσα από ένα σύστημα. Ακόμα, βασικό ζητούμενο ήταν και ο Σχεδιασμός Λογοτύπου.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι'αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα σχεδιάστηκε ένα όμορφο λογότυπο, βάση των δεδομένων που μας έδωσε ο πελάτης. 
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται την αποθήκη της εταιρείας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.