× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΘΙΖΩ

Κατασκευή Eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ

ΑΝΘΙΖΩ

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ είναι μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων. Ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2020 από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή
και έχει ως στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση ατόμων με αναπηρία. Κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή χειροτεχνημάτων.


Κατασκευή eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.  ΑΝΘΙΖΩ

Κατασκευή eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ


Κατασκευή eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ

Κατασκευή eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η δημιουργία eshop της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Το εικαστικό έπρεπε να εκφράζει τη φιλοσοφία της. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αναδεικνύει το ύφος και τους στόχους της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΝΘΙΖΩ, αλλά και την ποιότητα των προϊόντων της. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Παράλληλα, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του eshop και του blog.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα φιλικό, σοβαρό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Μέσω της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό, τα προϊόντα, αλλά και το blog.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.