×ΑΡΧΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑBLOGΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η φιλοξενία μιας ιστοσελίδας είναι σημαντική για την ταχύτητα φόρτωσης, την ασφάλεια της, αλλά και για την κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης. Η ομάδα της Webalists, παρέχει φιλοξενία ιστοσελίδων, που μπορεί να υποστηρίξει από μια μικρή ιστοσελίδα μέχρι μεγάλα και απαιτητικά Cloud συστήματα. Παρέχουμε ασφαλή υποδομή για  προστασία των δεδομένων σας μέσω δικτυακών firewall και εγγύηση ότι ο ιστότοπός σας θα είναι online και θα λειτουργεί. Μέσω βελτιστοποιήσεων που κάνουν οι IT της εταιρείας μας, ανάλογα το κάθε project, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας, πολύ μεγάλες ταχύτητες απόκρισης.

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN

Καθοριστικής σημασίας, με μακροχρόνιο αντίκτυπο, είναι η επιλογή του domain name για την παρουσία σας στο internet. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει τη δημοτικότητά της επιχείρησής σας και ίσως αποδειχθεί το κλειδί για την επιτυχία σας. Γι` αυτό το λόγο, η επιλογή του domain name της εταιρείας σας δεν είναι και η πιο εύκολη απόφαση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την κατοχύρωσή του στο “ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ DOMAIN NAME ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ”.

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ SSL

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ SSL

Η ενίσχυση των παραμέτρων ασφαλείας μιας ιστοσελίδας είναι μια ανάγκη, που δημιουργείται εξαιτίας των ολοένα αυξανόμενων κινδύνων της περιήγησης στο διαδίκτυο. Αυτό επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL (Secure Sockets Layer), που διασφαλίζει την ασφαλή μετάδοση δεδομένων από τον server στον browser του εκάστοτε χρήστη. Με την εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων που περιέχει η ιστοσελίδα σας (προσωπικά στοιχεία, πληροφορίες χρηστών πιστωτικές κάρτες) και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η βελτίωση του SEO της ιστοσελίδα σας, αφού σύμφωνα με την Google το πιστοποιητικό SSL είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες του SEO. Τέλος, η ένδειξη https της ιστοσελίδας προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους επισκέπτες της σελίδας σας.

CLOUD ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Υπάρχουν πάρα πολλές υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σας στο διαδίκτυο. Το cloud storage, όμως, είναι η μόδα της εποχής. Η πλειοψηφία των χρηστών, πλέον, το χρησιμοποιεί για αποθήκευση ή για backup. Το βασικό πλεονέκτημα του cloud storage είναι ότι δίνει τη δυνατότητα απαλλαγής εντελώς από φυσικά μέσα, δηλαδή, αν πάτε ταξίδι, δεν είναι ανάγκη να κουβαλάτε μαζί σας δίσκους ή stick, για να έχετε στη διάθεσή σας τα δεδομένα, που ίσως να χρειαστείτε. Έχοντας, απλά και μόνο, μια σύνδεση στο ίντερνετ, τα δεδομένα σας είναι πάντα μαζί σας.

CLOUD ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB

Στην Webalists δεν κάνουμε οικονομία στην ποιότητα των web υπηρεσιών μας αλλά… στην τιμή τους, έτσι σας γλιτώσουμε από τον περιττό κόπο, γιατί έχοντας μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών web, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.