× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Asimoma

Κατασκευή Ιστοσελίδας για τουριστικές δραστηριότητες

Asimoma

Η ASIMOMA είναι μια ομάδα δημιουργικών μυαλών, αφιερωμένη στην πρακτική της τέχνης και του πολιτισμού στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει ζωγράφους, φωτογράφους, εικονογράφους, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και καλλιτέχνες βιβλιοδεσίας, μουσικούς καλλιτέχνες και θεραπευτές και εκπαιδευτικούς και μέσα από καινοτόμες, ευχάριστες και δημιουργικές εμπειρίες για όλους, προσφέρει εναλλακτικές διακοπές, ευκαιρίες για εξερεύνηση και ανάπτυξη της δημιουργικότητά σας, καθώς και απόλαυσης της ελληνικής φύσης, του πολιτισμού, των εθίμων και των παραδόσεων. Διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και γκαλερί, συζητήσεις και δραστηριότητες πειραματικής μάθησης. Ανακαλύπτοντας ένα νέο καλλιτεχνικό ταλέντο ή αναπτύσσοντας ένα υπάρχον, αποτελεί μέρος της όλης εμπειρίας. Το μεσογειακό φως, το τοπίο και η φύση συνδυάζονται με την ιστορία της πανεπιστημιούπολης και των κοντινών αρχαιολογικών χώρων, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το αρχαίο αρχαϊκό θέατρο στο Θορικό, για να δώσουν ατελείωτη διέγερση και έμπνευση στη φαντασία σας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Asimoma

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας Asimoma η οποία προσφέρει τουριστικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικό και δελεαστικό όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα, βασικό ζητούμενο ήταν και ο Σχεδιασμός Λογοτύπου.

THE SOLUTION

Η Κατασκευή Ιστοσελίδας, λόγω της καλλιτεχνικής φύσης υπηρεσιών που παρέχει ο πελάτης, έπρεπε να σχεδιαστεί από την έμπειρη γραφιστική ομάδα της Webalists με σκοπό την καλύτερη αντιπροσώπευση των υπηρεσιών της. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα σχεδιάστηκε ένα όμορφο λογότυπο, βάση των δεδομένων που μας έδωσε ο πελάτης. 
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.