× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Athens Bookstore

Κατασκευή eshop της εταιρείας Athens Bookstore

Athens Bookstore

Η Athens Bookstore Publications ιδρύθηκε το 2018 και μέσα σε διάστημα 3 χρόνων διακρίθηκε για την ποιότητα και την επιτυχία των εκδόσεών της. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου και εκτός από τον χώρο του βιβλίου, δραστηριοποιείται με επιτυχία και στο χώρο των digital media, μέσω του The President.gr, ενός από τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Athens Bookstore

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Athens Bookstore


Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Athens Bookstore

Κατασκευή E-Shop της εταιρείας Athens Bookstore

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η δημιουργία eshop της εταιρείας Athens Bookstore, με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας, στάθηκε το βασικό κριτήριο για εμάς.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει την ταυτότητα της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της. Για το λόγο αυτό, αναλάβαμε τη δημιουργία του εικαστικού της.
Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να προωθηθεί στις αναζητήσεις. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με ταχύτατη πλοήγηση, το οποίο είναι αποδοτικό σε όλους τους σύγχρονους browsers. Επιπλέον, με την χρήση του διαχειριστικού, οι διαχειριστές του μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, τους πελάτες αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας πλήρη έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.