× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντελέων Π. Βερρής

Κατασκευή σελίδας για Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο

Παντελέων Π. Βερρής

Το Λογιστικό γραφείο του Παντελέων Π. Βερρή στη Μυτιλήνη στην οδό Αγ. Θεράποντος 6 παρέχει, με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελεσματικές υπηρεσίες σε λογιστικά, φοροτεχνικά, μηχανογραφικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα. Ενώ παράλληλα φροντίζει να παρέχει τις υπηρεσίας του σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές προκειμένου να υποστηρίξει κάθε ιδιώτη και κάθε μεγέθους επιχείρηση.

 


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας του λογιστικού φοροτεχνικού γραφείου Βερρής, με σκοπό την παρουσίαση του και των υπηρεσιών του. Σκοπός μας το αποτέλεσμα να είναι φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες που επιζητούν μία καθολική άποψη του προφίλ του γραφείου.

THE SOLUTION

Επιδιώξαμε η σελίδα να προβάλει με τρόπο ακριβή την εικόνα της εταιρείας και των υπηρεσιών της γι’ αυτό και δημιουργήθηκε το εν λόγω εικαστικό. Συνεπώς με την χρήση των κατάλληλων μέσων φτάσαμε στο ζητούμενο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την εκπόνηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να αναρριχηθεί ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία κομψή, επεξηγηματική και responsive σελίδα, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη οι διαχειριστές της μπορούν άμεσα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.