× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Blue Luxury Cruises

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Blue Luxury Cruises

Blue Luxury Cruises

Στο Blue Luxury Cruises θα βρείτε τους ιδιοκτήτες ενός καταπληκτικού σκάφους, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην παροχή αξέχαστων ημερήσιων κρουαζιέρων γύρω από την εκπληκτική Σκύρο. Με την πολυετή τους εμπειρία στην πλοήγηση στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου ένα ταξίδι ανακάλυψης και χαλάρωσης σας περιμένει μαζί τους. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η βαθιά γνώση του νησιού διασφαλίζουν ότι η κάθε στιγμή θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό και θαύμα. Αν αναζητάτε περιπέτεια, χαλάρωση ή και τα δύο, είναι ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας στην Σκύρο.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Blue Luxury Cruises"


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Blue Luxury Cruises"

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας για το Blue Luxury Cruises με σκοπό την παρουσίαση των παροχών της για αξέχαστες ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από την εκπληκτική Σκύρο αλλά και του ευρύτερου χαρακτήρα αυτής. Τα παραπάνω επιτεύχθηκαν, συνδυάζοντας ένα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες περιβάλλον.

THE SOLUTION

Η υλοποίηση και το εικαστικό κομμάτι της σελίδας έπρεπε να αναδεικνύουν με τον πλέον ακριβή τρόπο το προφίλ της εταιρίας και των παροχών της. Έτσι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα, δημιουργήθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η κατασκευή υπακούει σε όλους τους κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Καταφέραμε να δημιουργηθεί μία κομψή, λειτουργική και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Παράλληλα, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, τις υπηρεσίες τους, δίνοντάς τους τον πλήρη έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.