× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Desun Suites

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Desun Suites

Desun Suites

Το Desun Suites κατάφερε να δημιουργήσει τις ιδανικές διακοπές για εσάς. Σε ένα νεόκτιστο (2021) κτίσμα μοντέρνας αισθητικής με 4 πολυτελείς σουίτες και λίγο έξω απ΄ το χωριό Νυδρί στη Λευκάδα, έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

 

 


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Desun Suites

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Desun Suites


Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Desun Suites

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Desun Suites

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η δημιουργία ιστοσελίδας για την εταιρεία Desun Suites με βασικό στόχο της, την παρουσίαση της βίλας με τις 4 πολυτελείς σουίτες που προσφέρονται για διαμονή, καθώς και των υπηρεσιών που παρέχει. Κύριος σκοπός ήταν η ιστοσελίδα να αποπνέει κομψότητα, μοντέρνα αισθητική και απλότητα, όπως και η ίδια η εταιρεία.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Desun Suites έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση και να προβάλλει τις υπηρεσίες της, αλλά και τις πολυτελείς σουίτες που προσφέρονται, γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών με λιτή και μοντέρνα ματιά. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία μοντέρνα responsive ιστοσελίδα, με εύκολη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις φόρμες κρατήσεων του ξενοδοχείου.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.