× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώρος - Τεχνικό πολυκατάστημα

Κατασκευή eshop του τεχνικού πολυκαταστήματος Δώρος

Δώρος - Τεχνικό πολυκατάστημα

Το τεχνικό πολυκατάστημα Δώρος αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων και την γνώση που έχουμε αποκτήσει, στεκόμαστε δίπλα σας για να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση πλήρως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα «θέλω» σας, δωρεάν . Η κινητήριός μας δύναμη είναι να σας παρέχουμε μια πρόταση με ολοκληρωμένη παροχή πρακτικών ιδεών και λύσεων για το σπίτι, την οικοδομή, την επιχείρηση. Βασισμένοι στα παραπάνω, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο με γνώμονα τους πελάτες μας, εσάς.


Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop


Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop

Δώρος - Τεχνικό πολυκατάστημα

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή eshop του τεχνικού πολυκαταστήματος Δώρος, με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων του, με τρόπο ταυτόχρονα φιλικό και εύκολο τόσο για τους χρήστες όσο και για τους διαχειριστές του. Επιπλέον, ζητήθηκε η δυνατότητα αγορών και σαν επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να προβάλει με τον ακριβέστερο τρόπο το προφίλ της εταιρίας και των προϊόντων της γι’ αυτό και παραμετροποιήθηκε το εικαστικό της. Έτσι με τις κατάλληλες προσθήκες επιτεύχθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις αναζητήσεις. Επίσης γίνεται χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα κομψό, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.