× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργαστήρι Μάθησης

Κατασκευή Ιστοσελίδας του φροντιστηρίου
Εργαστήρι Μάθησης

Εργαστήρι Μάθησης

Το Εργαστήρι Μάθησης οφείλει την μεγάλη του επιτυχία στη πολυετή εμπειρία του στο χώρο, στην ολοκληρωμένη παιδαγωγική του προσέγγιση, αλλά και στις καινοτόμες και αποτελεσματικές πρακτικές του. Κύριο μέλημά του είναι οι μαθητές του. Γνωρίζει ότι κάθε παιδί αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα με ιδιαίτερες κλίσεις, δεξιότητες και ανάγκες και γι’ αυτό το λόγο προσαρμόζει το πρόγραμμα διδασκαλίας του βάσει αυτού. 

 


Κατασκευή ιστοσελίδας του φροντιστηρίου

Κατασκευή ιστοσελίδας του φροντιστηρίου "Εργαστήρι Μάθησης"


Κατασκευή ιστοσελίδας του φροντιστηρίου

Κατασκευή ιστοσελίδας του φροντιστηρίου "Εργαστήρι Μάθησης"

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η δημιουργία ιστοσελίδας του φροντιστηρίου "Εργαστήρι Μάθησης", με στόχο την παρουσίαση του ίδιου του φροντιστηρίου, των προγραμμάτων σπουδών του, του elearning και των άρθρων του. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση της ιστοσελίδας σε ό,τι αφορά την πλευρά του αναγνώστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας έπρεπε να προβάλει με τον ακριβέστερο τρόπο τη φιλοσοφία και το ύφος του φροντιστηρίου “Εργαστήρι Μάθησης”. Έτσι, με τις κατάλληλες ενέργειες επιτεύχθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει πιο ψηλά ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία σοβαρή, εύκολη στη χρήση και responsive ιστοσελίδα, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ταυτόχρονα, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τα νέα και τα άρθρα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.