× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Evnia Olive Oil

Κατασκευή Ιστοσελίδας για εταιρεία εξαγωγής ελαιόλαδου

Evnia Olive Oil

Η ιστορία της EVNIA OLIVE OIL βασίζεται στην σύμπραξη δύο ανθρώπων με κοινή αγάπη και πίστη στις δυνατότητες αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που ονομάζεται ελαιόλαδο. Με κοινή καταγωγή την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας στην Πελοπόννησο, από μικρή ηλικία ασχολήθηκαν ερασιτεχνικά με την παραγωγή ελαιόλαδου που θα κάλυπτε τις δικές τους διατροφικές ανάγκες αλλά και των φίλων τους. Στην πορεία της ζωής όντας επιτυχημένοι επαγγελματίες σε άλλους τομείς, συνεχίζοντας την ερασιτεχνική τους ενασχόληση, αντιλήφθηκαν την σημασία της παραγωγής του για τον τόπο τους. Στα τέλη του 2015, οραματίστηκαν και υλοποίησαν ένα σημαντικό έργο, το οποίο ονόμασαν PURE HELLENIC TRADING.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας PURE HELLENIC TRADING, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.