× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Evras

Κατασκευή ιστοσελίδας του κέντρου ξένων γλωσσών Evras

Evras

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρασιατικοί Ορίζοντες έχουν ως κύριο σκοπό τη σωστή εκπαίδευση και κατ’ επέκταση την υλοποίηση του στόχου καθενός από εσάς. Γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των νέων αλλά και τις νέες ανάγκες της εποχής. Παρέχουν ταχύρρυθμα μαθήματα σε όλες τις ηλικίες με εξειδικευμένα προγράμματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη για κάθε ηλικία. Πρωτοπορούν με προγράμματα για εκμάθηση ορολογίας σε πάνω από 15 γλώσσες. Προετοιμασία για εξειδικευμένες σχολές σχετικές με τις ξένες γλώσσες και πολλά άλλα. 

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας του κέντρου ξένων γλωσσών Evras, με σκοπό την παρουσίαση των υπηρεσιών, των προγραμμάτων και γενικά όλων των παροχών του ομίλου Evras, με τρόπο ταυτόχρονα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες που επιθυμούν να γνωρίσουν την πληθώρα δυνατοτήτων που τους παρέχετε.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας έπρεπε να απεικονίζει με τον πιο ακριβή τρόπο το προφίλ του ομίλου και των υπηρεσιών του γι’ αυτό και δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο εικαστικό. Συνεπώς, με τις κατάλληλες κινήσεις από προγραμματιστικής πλευράς φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε μία όμορφη, ενημερωτική και responsive σελίδα, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.