× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fitnescape

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Fitnescape

Fitnescape

Η fitnescape είναι η πιο εξελιγμένη και σύγχρονη εταιρεία σε ό,τι αφορά τη νέα τάση παροχής υπηρεσιών fitness & wellness εντός των ελληνικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των ανθρώπων τους ξεχωριστά. Η εταιρεία τους δεν αποσκοπεί να είναι γνωστή μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Fitnescape"


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Fitnescape"

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Fitnescape, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση Fitnescape, γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια μοντέρνα ιστοσελίδα, με εύχρηστη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της έχουν την δυνατότητα απλά και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις φόρμες κρατήσεων του καταλύματος.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.