× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

GKP Law Firm

Kατασκευή ιστοσελίδας του δικηγορικού γραφείου GKP Law

GKP Law Firm

Είναι μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται είκοσι χρόνια καθημερινά μαζί και αποτελούν ένα ομοιογενές, αλληλοσυμπληρούμενο και αποτελεσματικό σύνολο. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους με ιδιαίτερη προσήλωση στις θεμελιώδεις αρχές και λειτουργίες του δικηγορικού λειτουργήματος και με προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας του. Είναι για αυτούς η καλύτερη εξασφάλιση ότι ενεργούνε σωστά. Σκοπός τους είναι η αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους εντολείς τους, αλλά πρωτίστως η στενή συνεργασία μαζί τους για την αποφυγή και την πρόληψή τους. Θέλουν να σχεδιάζουν μια πορεία ασφαλή, χωρίς εκπλήξεις και απρόβλεπτα. Να παρέχουν όλες εκείνες τις νομικές συνιστώσες που συντελούν στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού επιχειρηματικού αποτελέσματος, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας του δικηγορικού γραφείου GKP Law, με σκοπό την παρουσίαση των υπηρεσιών του και των προσώπων που το αποτελούν, με τρόπο ταυτόχρονα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες που επιζητούν να έχουν μία καθολική εικόνα του γραφείου.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας έπρεπε να προβάλει με τον ακριβέστερο τρόπο το προφίλ της εταιρείας και των υπηρεσιών της γι’ αυτό και δημιουργήθηκε το εν λόγω εικαστικό. Έτσι με τις κατάλληλες ενέργειες επιτεύχθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει πιο ψηλά ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία κομψή, επεξηγηματική και responsive σελίδα, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.