× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hobbito.io

Κατασκευή Web Application "Hobbito.io"

Hobbito.io

To Web App “Hobbito.io” αποτελεί την πρώτη ελληνική αθλητική εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να φέρει σε επαφή ανθρώπους με κοινά χόμπι και αθλητικές δραστηριότητες.

 


Κατασκευή Web App

Κατασκευή Web App "Hobbito"


Κατασκευή Web App

Κατασκευή Web App "Hobbito"


Κατασκευή Web App

Κατασκευή Web App "Hobbito"

THE CHALLENGE

Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα Web Application, που είχε ως στόχο την επικοινωνία ανθρώπων που έχουν κοινά χόμπι και αθλητικές δραστηριότητες προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις ή να αναμετρηθούν σε κάποιο χόμπι. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση αλλά και η εμφάνιση της εφαρμογής σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της εφαρμογής.

THE SOLUTION

Η σχεδίαση και η κατασκευή του “Hobbito” Web Application έπρεπε να εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σκοπό της δημιουργίας του, που ήταν να φέρει κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν και να δραστηριοποιηθούν παρέα στα χόμπι που επιλέγουν. Δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης, μέσω Social Media, αλλά και αξιολόγησης προφίλ του κάθε χρήστη. Επιπλέον, ήταν σημαντική η συμβολή του σχεδιασμού των εικαστικών με εύχρηστη και μοντέρνα οπτικη. Έτσι, με τις κατάλληλες μετατροπές επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

THE RESULT

Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό, εύκολο στη χρήση και responsive App Web, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.