× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Inholux

Κατασκευή eshop της εταιρείας Inholux

Inholux

Η Inholux ασχολείται εξολοκλήρου με τη μελέτη, την κατασκευή και τον προγραμματισμό έξυπνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με το σύστημα ΕΙΒ/ΚΝΧ , DMX, DALI, WIFI, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, ξενοδοχεία κ.ά.) όσο και σε κατοικίες. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται συστηματικά στο χώρο του φωτισμού, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την φωτοτεχνική μελέτη, την εγκατάσταση και προμήθεια όλων των ειδών φωτιστικών τύπου LED δίνοντας ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε έργο.

 

 


Κατασκευή eshop της εταιρείας Inholux

Κατασκευή eshop της εταιρείας Inholux


Κατασκευή eshop της εταιρείας Inholux

Κατασκευή eshop της εταιρείας Inholux

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η δημιουργία eshop της εταιρείας Inholux , με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της και των υπηρεσιών της. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να ταυτίζεται με το προφίλ της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της και υπηρεσιών της. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, που χρήζουν το eshop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου της σελίδας και του περιεχομένου της.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.