× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dimitra’s Workshop

Κατασκευή eshop της εταιρείας Dimitra’s Workshop

Dimitra’s Workshop

Η εταιρεία Dimitra’s Workshop δραστηριοποιείται στον τομέα της μόδας, με εξειδίκευση στην καλοκαιρινή υπόδηση. Με υψηλής ποιότητας χειροποίητα σανδάλια και αξεσουάρ για να προσδίδουν ένα μοναδικό στυλ. 


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Στόχος μας η κατασκευή eshop της εταιρείας Dimitra’s Workshop, με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της. Με βασικό μας κριτήριο την απόδοση αλλά και την εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη αλλά και του διαχειριστή της σελίδας. 

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αναδεικνύει τη μοναδικότητα και ύφος της εταιρείας και την ποιότητα των προϊόντων της. Ως συνέπεια, παραμετροποιήθηκε το εικαστικό της, ώστε με την κατάλληλη επεξεργασία να δημιουργηθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα. Κατά την υλοποίηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να αναρριχηθεί στις αναζητήσεις. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα κομψό, πλήρως λειτουργικό και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν άμεσα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας πλήρη έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.