× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Keyanna

Κατασκευή eshop για κατάστημα πώλησης αρωμάτων τύπου

Keyanna

Κατασκευη eshop

Κατασκευη eshop


Κατασκευη eshop

Κατασκευη eshop

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Keyanna, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να μπορούν να γίνονται αγορές και σαν επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση και τα προϊόντα αυτής γι αυτό και παραμετροποιήθηκε το εικαστικό και με τις κατάλληλες προσθήκες ήρθε στα μέτρα της επιχείρρησης. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις παραγγελίες και το πελατολόγιό τους και τα προϊόντα τους.
Πραγματικά δεν αρκεί τίποτα απο όσα φαντάζεσαι όταν ξεκινάς ενα eshop, αυτό που στην πορεία καταλαβαίνεις είναι ότι οι συνεργάτες σου παίζουν τεράστιο ρόλο! Είμαι τυχερή για την επιλογή των Webalists που συνδυάζουν την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, με την ανθρώπινη συνεργασία και αντίληψη των πραγματικών αναγκών όχι του πελάτη τους,αλλα του συνεργάτη τους! #webalists σας ευχαριστώ γιατί είστε δίπλα μου σε κάθε βήμα (αν και τις περισσότερες φορές είστε ενα βήμα μπροστά)

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.