× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Keyanna

Κατασκευή eshop για κατάστημα πώλησης αρωμάτων τύπου

Keyanna

Η εταιρεία Keyanna είναι ένα κατάστημα πώλησης αρωμάτων. Δημιουργήθηκε με μεράκι, όρεξη, αισιοδοξία το 2020, μία περίοδο δύσκολη για όλους. Η ομάδα της Keyanna είναι εδώ και σε περιμένει με πολλή αγά[η και χαρά!!


Κατασκευη eshop

Κατασκευη eshop


Κατασκευη eshop

Κατασκευη eshop

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Keyanna, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να μπορούν να γίνονται αγορές και σαν επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση και τα προϊόντα αυτής γι' αυτό και παραμετροποιήθηκε το εικαστικό και με τις κατάλληλες προσθήκες ήρθε στα μέτρα της επιχείρησης. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις παραγγελίες και το πελατολόγιό τους και τα προϊόντα τους.
Πραγματικά δεν αρκεί τίποτα από όσα φαντάζεσαι όταν ξεκινάς ένα eshop, αυτό που στην πορεία καταλαβαίνεις είναι ότι οι συνεργάτες σου παίζουν τεράστιο ρόλο! Είμαι τυχερή για την επιλογή των Webalists που συνδυάζουν την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, με την ανθρώπινη συνεργασία και αντίληψη των πραγματικών αναγκών όχι του πελάτη τους, αλλά του συνεργάτη τους! #webalists σας ευχαριστώ γιατί είστε δίπλα μου σε κάθε βήμα (αν και τις περισσότερες φορές είστε ένα βήμα μπροστά)

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.