× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειδοποιός

Κατασκευή Ιστοσελίδας για κλειδαρά στον Άγιο Δημήτριο

Κλειδοποιός

Ο KLEIDOPOIOS είναι ο καλύτερος κλειδαράς στον Άγιο Δημήτριο και τον Άλιμο. Έρχεται γρήγορα κοντά σας με ένα τηλέφωνο στο 210 9767777 . Εξυπηρετεί 24 ώρες το 24ωρο την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, του Αλίμου και γενικά όλα τα νότια προάστια της Αθήνας. Ανοίγει άμεσα παντός τύπου κλειδαριές οικιών, αυτοκινήτων, χρηματοκιβωτίων, ρολών, κ.α. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η εμπιστοσύνη, η καλή συνεργασία με τους πελάτες του, η ταχύτητα, η ασφάλεια, η σωστή και υπεύθυνη εργασία του. Είναι μέλος του Σ.Α.Ε.Κ. (Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών) και αδειούχος εξασκήσεως επαγγέλματος από την Ελληνική Αστυνομία.


Κατασκευη Ιστοσελιδας για κλειδαρά

Κατασκευη Ιστοσελιδας για κλειδαρά


Κατασκευη Ιστοσελιδας για κλειδαρά

Κατασκευη Ιστοσελιδας για κλειδαρά

Κλειδοποιός

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Κλειδοποιός, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα, βασικό ζητούμενο ήταν και ο Σχεδιασμός Λογοτύπου.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα σχεδιάστηκε ένα όμορφο λογότυπο, βάση των δεδομένων που μας έδωσε ο πελάτης. 
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.