× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειδοτεχνική Βύρωνα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για κλειδαρά στον Βύρωνα

Κλειδοτεχνική Βύρωνα

Η "Κλειδοτεχνική Βύρωνα", δραστηριοποιείται στον χώρο περισσότερο από τρεις δεκαετίες, μιας και ιδρύθηκε το 1988. Έκτοτε παρακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας με μεράκι και ζήλο, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της. Με υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια μπορεί να είναι "δίπλα σας" καθ' ολη τη διάρκεια του 24ώρου με ένα σας τηλεφώνημα. Χαρακτηριστικά της γνωρίσματά αποτελούν η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες της, η άμεση ανταπόκριση, η πλήρης ασφάλεια που παρέχει αλλά και η σοβαρή και υπεύθυνη εργασία της σε απόλυτο συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Κατασκευή ιστοσελίδας κλειδαρά

Κατασκευή ιστοσελίδας κλειδαρά


Κατασκευή ιστοσελίδας κλειδαρά

Κατασκευή ιστοσελίδας κλειδαρά

Κλειδοτεχνική Βύρωνα

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Κλειδοτεχνική Βύρωνα, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα ζητήθηκε να προσαρμοστεί στην διαχείριση της σελίδας ένα πελατολόγιο έτσι ώστε να γίνονται όλες οι εργασίες μέσα από ένα σύστημα. Τέλος, βασικό ζητούμενο ήταν και ο Σχεδιασμός Λογοτύπου.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα σχεδιάστηκε ένα όμορφο λογότυπο, βάση των δεδομένων που μας έδωσε ο πελάτης. 
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται και το πελατολόγιο της εταιρείας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.