× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

KoufomaMP

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας KoufomaMP

KoufomaMP

Η εταιρεία Koufwma M.P. δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αλουμινίου και του σιδηρού από το 1988. Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό της είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση, όσο απαιτητική και αν μπορεί να φαντάζει. Με τεράστια εξειδίκευση στον χώρο των κατασκευών, βρίσκονται σε θέση να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις.


Κατασκευή eshop για την εταιρεία KoufomaMP

Κατασκευή eshop για την εταιρεία KoufomaMP


Κατασκευή eshop για την εταιρεία KoufomaMP

Κατασκευή eshop για την εταιρεία KoufomaMP

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή σελίδας για την εταιρεία KoufomaMP, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αλουμινίου και του σιδηρού αποσκοπώντας στη παρουσίαση της ίδιας και των υπηρεσιών που παρέχει. Με κύριο γνώμονα την απόδοση, αλλά και την εμφάνιση της σελίδας, έχοντας υπόψιν τόσο την πλευρά του χρήστη όσο και του διαχειριστή.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας στοχεύει στο να δώσει έμφαση στην ταυτότητα της επιχείρησης, όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Αρχικά, δημιουργήθηκε το εικαστικό κομμάτι της ώστε να επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την υλοποίηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανελιχθεί στις αναζητήσεις. Τέλος, έγινε χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Το αποτέλεσμα μία όμορφη, εύχρηστη και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Επιπλέον, συνδυαστικά με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν άμεσα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, τις υπηρεσίες τους, και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.