× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lakshmi

Κατασκευή eshop της εταιρείας Lakshmi

Lakshmi

Η εταιρία Lakshmi , η οποία είναι βασισμένη στην Ινδική φιλοσοφία, από όπου προέρχεται και το όνομά της, την θεά της Ινδίας Lakshmi , είναι εδώ από το 2020 για να προσφέρει στους πελάτες της μια ιδιαίτερη εμφάνιση και να τους χαρίζει στυλ φορώντας τα κομμάτια τους.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή Eshop

Κατασκευή Eshop

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας Lakshmi, με στόχο την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της με εύχρηστο και φιλικό τρόπο.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει το μοναδικό και ξεχωριστό ύφος της εταιρείας και να αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της. Επομένως, με επεμβάσεις στο εικαστικό της, και με την κατάλληλη επεξεργασία δημιουργήθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την διαδικασία της εκπόνησης ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να ανέβει στις αναζητήσεις. Εν τέλει, έγινε χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Σαν αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με ταχύτατη πλοήγηση και συνάμα αποδοτικό σε όλους τους σύγχρονους browsers. Παράλληλα, με την χρήση του διαχειριστικού, οι διαχειριστές της μπορούν άμεσα και χωρίς καμία δυσκολία να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.