× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Loomdeco

Κατασκευή eshop της εταιρείας Loomdeco

Loomdeco

Η Loomdeco είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρέχει άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, καλαισθησία, πολυτέλεια και ομορφιά. Από το σχεδιασμό στην παραγωγή και ύστερα στην κατασκευή των προϊόντων, τα διαθέτουν στην αγορά με σεβασμό προς τους πελάτες, τους συνεργάτες και το περιβάλλον.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Loomdeco, με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων της, συνδυάζοντας το design και την απλότητα τόσο στο κομμάτι του χρήστη όσο και σε εκείνο του διαχειριστή της σελίδας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αγορών και ως επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να προβάλει το ύφος της εταιρείας και των προϊόντων της στην ολότητά του. Κατά συνέπεια, διαμορφώθηκε το εικαστικό της, ώστε με την κατάλληλη επεξεργασία να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα. Παράλληλα, κατά την εκπόνηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να προωθηθεί στις αναζητήσεις. Επιπλέον χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα κομψό, λειτουργικό και responsive eshop, με ταχύτατη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.