× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μentzos Κόσμημα

Κατασκευή eshop της εταιρείας Mentzos κόσμημα.

Μentzos Κόσμημα

Στο φυσικό κατάστημα της εταιρείας Mentzos κόσμημα μπορείτε να διαλέξετε κοσμήματα & ωρολόγια για κάθε περίσταση. Μπορείτε ακόμα να επισκευάσετε τα παλαιά σας κοσμήματα ή το χαλασμένο σας ρολόι. Η κάθε επισκευή ωρολογίου συνοδεύεται από 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Στο κατάστημα της εταιρείας Mentzos κόσμημα μπορείτε ακόμα να κατασκευάσετε το κόσμημα των ονείρων σας όπως εσείς το έχετε φανταστεί και με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου σχεδιαστή να κάνετε σε χρυσό ή ασήμι αφού πρώτα το έχετε δει σε ψηφιακή μορφή.


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop


Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας Mentzos κόσμημα, με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων του, με τρόπο ταυτόχρονα φιλικό και εύκολο τόσο για τους χρήστες όσο και για τους διαχειριστές του. Επιπλέον, ζητήθηκε η δυνατότητα αγορών και σαν επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να προβάλει με τον ακριβέστερο τρόπο την εικόνα της εταιρείας και των προϊόντων της γι’ αυτό και παραμετροποιήθηκε το εικαστικό της. Έτσι με την κατάλληλη επεξεργασία επιτεύχθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να προωθηθεί στις αναζητήσεις. Επίσης χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.