× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

MM Translations Greece

Κατασκευή Ιστοσελίδας για μεταφραστική εταιρεία

MM Translations Greece

Η MM Translations Greece εδρεύει στην Ελλάδα και απαρτίζεται από άτομα με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μετάφρασης. Τα μέλη της ομάδας μας εξειδικεύονται στη μετάφραση όλων των ειδών κειμένων καθώς και στη δημιουργική μετάφραση (Transcreation). Η MM Translations Greece εγγυάται μεταφράσεις υψηλής ποιότητας ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της με στόχο τις σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή σελίδας για την μεταφραστική εταιρεία MM Translations Greece, αποσκοπώντας στη παρουσίαση της αλλά και των υπηρεσιών της. Με βασικό μας μέλημα τόσο την απόδοση, αλλά και την εμφάνιση της σελίδας, λαμβάνοντας υπόψιν ταυτόχρονα την πλευρά του χρήστη και του διαχειριστή.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας στοχεύει στο να δώσει έμφαση τόσο στο ύφος και στην ταυτότητα της εταιρείας, όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Με γνώμονα τα παραπάνω, δημιουργήθηκε το εικαστικό κομμάτι της ώστε να επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την υλοποίηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανελιχθεί στις αναζητήσεις. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Καταφέραμε να δημιουργηθεί μία κομψή, λειτουργική και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Παράλληλα, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, τις υπηρεσίες τους, δίνοντάς τους τον πλήρη έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.