× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mottasec

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Mottasec

Mottasec

Η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Mottasec, αποτελεί τη σύνθεση της καινοτομίας και της εμπειρίας. Με μια ομάδα ειδικών που συνδυάζει την εμπειρία σε δοκιμές διείσδυσης από τον στρατιωτικό και πολιτικό τομέα με την τεχνογνωσία του νεαρού επιχειρηματία, παρέχουν μοναδικές και εξεζητημένες λύσεις κυβερνοασφάλειας για τις κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τις βαθιές τους γνώσεις και την εξειδίκευσή τους σε μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών, προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις που προστατεύουν την αξία και το κύρος του κάθε οργανισμού.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Mottasec"


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Mottasec"

THE CHALLENGE

Στόχος μας να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα της εξειδικευμένης εταιρείας κυβερνοασφάλειας Mottasec. Η εν λόγω ενέργεια είχε ως στόχο την παρουσίαση των υπηρεσιών της, των επιτευγμάτων της, αλλά και του ευρύτερου χαρακτήρα αυτής. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση της ιστοσελίδας σε ό,τι αφορά την πλευρά του αναγνώστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας. Τα παραπάνω επιτεύχθηκαν, συνδυάζοντας ένα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες περιβάλλον.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της σελίδας στοχεύει στο να προβάλει με τον ακριβέστερο τρόπο το ύφος και τη ταυτότητα της εταιρείας Mottasec, όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Με γνώμονα τα παραπάνω, δημιουργήθηκε το εικαστικό κομμάτι της ώστε να επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την υλοποίηση ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανελιχθεί στις αναζητήσεις. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Καταφέραμε να δημιουργηθεί μία κομψή, λειτουργική και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Παράλληλα, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, τις υπηρεσίες τους, δίνοντάς τους τον πλήρη έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.