× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

MY CORK

Κατασκευή Eshop της εταιρείας MY CORK

MY CORK

Η εταιρεία MY CORK είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με τη πώληση 100% χειροποίητων προϊόντων από φελλό. Στο MY CORK θα βρεις εντυπωσιακές τσάντες από φελλό, καθώς και καλοσχεδιασμένα πορτοφόλια, καπέλα και διάφορα αξεσουάρ ικανά να προσδώσουν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στο στυλ σου.


Κατασκευή Eshop της εταιρείας MY CORK

Κατασκευή Eshop της εταιρείας MY CORK


Κατασκευή Eshop της εταιρείας MY CORK

Κατασκευή Eshop της εταιρείας MY CORK

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop της εταιρείας MY CORK, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα της, με τρόπο φιλικό και εύκολο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop θέλαμε να αναδεικνύει το χαρακτήρα και τους στόχους της εταιρείας, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της. Επιθυμία μας ήταν η σελίδα να είναι ικανή να παρουσιάσει τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο, και να οδηγήσει το χρήστη στην αγορά αυτών εύκολα και δυναμικά. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Τέλος, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα απλό, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Οι διαχειριστές της μπορούν πλέον εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό, αλλά και τα προϊόντα τους, μέσω της πλατφόρμας που έχουμε δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.