× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

my-Vios

Κατασκευή Ιστοσελίδας για εταιρεία παροχής καρτών προσωπικών δεδομένων

my-Vios

Η my-VIOS είναι μια προσωπική φορητή βάση δεδομένων με τη μορφή κάρτας USB, που παρέχει μια μοναδική, καινοτόμο, αποδοτική και αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση ενός μεγάλου όγκου, κατακερματισμένου χαρτοφυλακίου πληροφοριών που αφορά τον κάτοχό της, εξασφαλίζοντας συγχρόνως, την ασφάλεια και την εγκυρότητα των δεδομένων. και της φορητότητας και της διαθεσιμότητάς τους, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ανά πάσα στιγμή (24/7). Έχει απλή λειτουργία "plug n play", παρέχοντας πρόσβαση στον κάτοχο της κάρτας από οποιαδήποτε θέση σε όλο τον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή, σε σύνδεση και εκτός σύνδεσης (για τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα).


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας προϊόντος της εταιρείας SIba Soft, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει το προϊόν της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.