× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nitis Chocolate & more

Κατασκευή eshop χονδρικής της εταιρείας Nitis

Nitis Chocolate & more

Η εταιρία Nitis ξεκίνησε τη πορεία της το 1983 στη Καλλιθέα Αττικής, με γνώμονα πάντα την ηθική και αγάπη για το ποιοτικό σοκολατάκι. Έμεινε αναλλοίωτη στον χρόνο ως προς τους στόχους τους που είναι πρωτίστως η ποιότητα, τα καινοτόμα προϊόντα και η μεγάλη ποικιλία. Προτεραιότητα τους είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.


Κατασκευή eshop Nitis χονδρικής

Κατασκευή eshop Nitis χονδρικής


Κατασκευή eshop Nitis χονδρικής

Κατασκευή eshop Nitis χονδρικής

THE CHALLENGE

Στόχος μας η κατασκευή eshop της εταιρίας Nitis, με σκοπό την παρουσίαση και την χονδρική πώληση των προϊόντων της. Με γνώμονα την απόδοση αλλά και την εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά τον χρήστη αλλά και τον διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας απόλυτο έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.