× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κατασκευή Ιστοσελίδας για τη παρουσίαση του βιβλίου "Προεδρικά Απομνημονεύματα" - Μπαράκ Ομπάμα

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

H “Γη της Επαγγελίας” είναι ο συναρπαστικός και πολυαναμενόμενος πρώτος τόμος των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα, στον οποίο αφηγείται με συγκλονιστικές προσωπικές λεπτομέρειες, την ιστορία της εκπληκτικής οδύσσειας του από τότε που ήταν ένας νεαρός άνδρας που αναζητούσε την ταυτότητά του, ως τη στιγμή που έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός που ανέλαβε το ύπατο αξίωμα της χώρας και ηγέτης του ελεύθερου κόσμου, καθώς και τις στιγμές-ορόσημο της πρώτης θητείας της προεδρίας του. Είναι ένα βιβλίο εξαιρετικά προσωπικό και ενδοσκοπικό, στο οποίο ο Ομπάμα μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την δύσκολη εξισορρόπηση μεταξύ της υποψηφιότητάς του στο προεδρικό αξίωμα ως Αφροαμερικανός και τις ηθικές προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με μεγάλο αντίκτυπο. Μιλάει, επίσης, ανοιχτά για τις δυνάμεις που του αντιτάχθηκαν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, για το πώς η ζωή στο Λευκό Οίκο επηρέασε τη σύζυγο και τις κόρες του και αποκαλύπτει τις αμφιβολίες και τις απογοητεύσεις του. 

Ουσιαστικά, ο Ομπάμα προτείνει στους αναγνώστες ένα απαράμιλλο ταξίδι με αφετηρία τις πρώτες του πολιτικές φιλοδοξίες και μέσω της ιστορικής βραδιάς της 4ης Νοεμβρίου 2008, που εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, τους μεταφέρει στο Οβάλ Γραφείο, την Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων του Λευκού Οίκου και την διεθνή διπλωματία, προσφέροντάς τους μια μοναδική και στοχαστική εξερεύνηση της εκπληκτικής έκτασης και των ορίων της προεδρικής εξουσίας.


Κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης βιβλίου

Κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης βιβλίου


Κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης βιβλίου

Κατασκευή ιστοσελίδας παρουσίασης βιβλίου

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας για την παρουσίαση των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα, “ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ”, με τρόπο φιλικό, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα μας ζητήθηκαν συγκεκριμένοι κανόνες ως προς το σχεδιαστικό ώστε να μπορεί στο μέλλον να λειτουργήσει ως One Product eshop.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το εν λόγω βιβλίο και συγχρόνως να ακολουθεί τους κανόνες που έθεσαν οι άνθρωποι της ξένης σελίδας. Επιπλέον, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της, μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.