× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ota Awards

Kατασκευή της ιστοσελίδας Ota Awards

Ota Awards

Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 - OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα, τα οποία προβάλλονται και επιβραβεύουν δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας και απευθύνονται στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κατασκευή ιστοσελίδας του Ota Awards

Κατασκευή ιστοσελίδας του Ota Awards


Κατασκευή ιστοσελίδας του Ota Awards

Κατασκευή ιστοσελίδας του Ota Awards

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τις ενότητες/κατηγορίες του, την κριτική του επιτροπή και τους χορηγούς της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. 

THE SOLUTION

Η κατασκευή της ιστοσελίδας του Ota Awards έπρεπε να την αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της νέας πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας, και συγχρόνως να διαχειρίζονται τις υποβολές των υποψηφιοτήτων τους .

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.