× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

PixelPro

Κατασκευή eshop της εταιρείας PixelPro

PixelPro

Η PixelPro είναι μια κορυφαία εταιρία έξυπνου οικιακού αυτοματισμού. Με τις υπηρεσίες που παρέχει, μπορεί να κάνει τον εργασιακό σας χώρο ή το σπίτι σας με συνδυασμό και την ασφάλεια ένα μοναδικό έξυπνο χώρο.


Κατασκευή Eshop της εταιρίας PixelPro

Κατασκευή Eshop της εταιρίας PixelPro


Κατασκευή Eshop της εταιρίας PixelPro

Κατασκευή Eshop της εταιρίας PixelPro

THE CHALLENGE

Στόχος μας ήταν η κατασκευή του eshop της εταιρείας PixelPro, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να δημιουργήσετε ένα τέλειο και μοναδικό έξυπνο σπίτι. Τα παραπάνω επιτεύχθηκαν, συνδυάζοντας ένα φιλικό και επεξηγηματικό για τους χρήστες περιβάλλον.

THE SOLUTION

Η υλοποίηση και το εικαστικό κομμάτι του eshop έπρεπε να αναδεικνύουν με τον πλέον ακριβή τρόπο το προφίλ της εταιρίας και των υπηρεσιών της. Έτσι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα, δημιουργήθηκε το ζητούμενο αποτέλεσμα. Επιπλέον, η κατασκευή υπακούει σε όλους τους κανόνες SEO, ώστε η σελίδα να ανέβει ως αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη, εύχρηστη και responsive σελίδα, με ταχύτατη πλοήγηση και παράλληλα λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Εν τέλει, με την χρήση της πλατφόρμας, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.