× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρολύσεις

Κατασκευή eshop χονδρικής της εταιρείας Πυρολύσεις

Πυρολύσεις

Η εταιρεία Πυρολύσεις έχει ως αντικείμενο την προμήθεια, την συντήρηση και την εγκατάσταση φορητών και μόνιμων συστημάτων πυρασφάλειας, έχοντας στο ενεργητικό της 40 έτη εμπειρίας, εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα και άρτια καταρτισμένο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

 


Κατασκευή eshop χονδρικής

Κατασκευή eshop χονδρικής


Κατασκευή eshop χονδρικής

Κατασκευή eshop χονδρικής

THE CHALLENGE

Στόχος μας η κατασκευή eshop της εταιρίας Πυρολύσεις, με σκοπό την παρουσίαση και την χονδρική πώληση των προϊόντων της. Με γνώμονα την απόδοση αλλά και την εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά τον χρήστη αλλά και τον διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αναδεικνύει το ύφος της εταιρείας, την αξιοπιστία των υπηρεσιών της αλλά και των προϊόντων της. Επομένως, παραμετροποιήθηκε το εικαστικό της, ώστε με την κατάλληλη επεξεργασία να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την διαδικασία της υλοποίησης ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το eshop να έχει θετικό πρόσημο στις αναζητήσεις. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό αλλά και τα προϊόντα τους, έχοντας απόλυτο έλεγχο του eshop.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.