× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Roy

Κατασκευή Eshop της εταιρείας "Roy"

Roy

Η εταιρεία ROY είναι ένα κατάστημα που ασχολείται με την πώληση γυναικείων ενδυμάτων.  Στο ROY θα βρείς μοντέρνα ρούχα τα οποία αναδεικνύουν την θηλυκή πλευρά της κάθε γυναίκας, με κομψότητα και φινέτσα.


Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy


Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy


Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy

Κατασκευή Eshop της εταιρείας Roy

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ROY, με σκοπό την προβολή των προϊόντων με εύκολο και φιλικό τρόπο, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Κομψά και in fashion ρούχα για ιδιαίτερες περιστάσεις που αγκαλιάζουν και προβάλουν την σαγηνευτική ομορφιά κάθε γυναίκας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop θέλαμε να αναδεικνύει το χαρακτήρα και τους στόχους της εταιρείας, καθώς και την ποιότητα αλλά και την μοναδικότητα των προϊόντων της. Στόχος μας ήταν η σελίδα να έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να κατευθύνει το χρήστη στην αγορά τους εύκολα και άμεσα. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Παράλληλα, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Wbls, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα λιτό, εύχρηστο και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση αλλά ταυτοχρώνος λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμη, οι διαχειριστές της έχουν την δυνατότητα με αμεσότητα και ευκολία να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιο αλλά και τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας που έχουμε κατασκευάσει συγκεκριμένα για αυτόν τον σκοπό.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.