× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Siempre Hair Extensions

Κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρεία τοποθέτησης hair extensions

Siempre Hair Extensions

Η SIEMPRE Hair Extensions είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Hair extensions, περισσότερο από 15 χρόνια. Επειδή τα μαλλιά μιας γυναίκας αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης, καθορίζουν την θηλυκότητά της και κατ` επέκταση τη συνολική ψυχολογία της, η SIEMPRE Hair Extensions δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της στην τοποθέτηση και στην συντήρηση φυσικών μαλλιών, εξασφαλίζοντας στις πελάτισσές της, ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα, με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο και συγχρόνως την ευκαιρία να αποκτήσουν τα μαλλιά των ονείρων τους.


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας


Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας SIEMPRE Hair Extensions, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικό, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα μας ζητήθηκε ο σχεδιασμός του εικαστικού να είναι βασισμένος σε dark mode.

THE SOLUTION

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση, γι' αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο σχεδιασμός των εικαστικών με βάση το είδος της επιχείρησης, αλλά και με έμφαση στις φωτογραφίες. Επιπλέον, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης γίνεται χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Στοχεύοντας στην ανάδειξη των δουλειών της επιχείρησης αλλά και των προσφορών αυτής. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.