× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

STRANGER THINGS

Κατασκευή one product eshop Stranger Things

STRANGER THINGS

Το πρώτο επίσημο μυθιστόρημα της σειράς STRANGER THINGS με τίτλο ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΜΥΑΛΑ της GWENDA BOND είναι γεγονός. Η αγαπημένη μας σειρά επιστρέφει με την συναρπαστική και ταυτόχρονα ανατρεπτική 4η σεζόν, μέσα από την AΘensBookstore Publications μίας δυναμικής εκδοτικής εταιρίας η οποία ξεκίνησε το 2018 και συνεχίζει έκτοτε δυναμικά την πορεία της στον χώρο των εκδόσεων.

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ενός one product eshop με σκοπό την παρουσίαση και την δυνατότητα αγοράς του βιβλίου Stranger Things με τίτλο ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΜΥΑΛΑ. Διατηρώντας ένα χρηστικό περιβάλλον για τους χρήστες αλλά και για τους διαχειριστές της σελίδας. Επιπλέον, ζητήθηκε η δυνατότητα αγορών του βιβλίου ως επισκέπτης.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του one product eshop έπρεπε να προβάλει με μοναδικό τρόπο τον χαρακτήρα του βιβλίου και να αναδεικνύει το ύφος του γι’ αυτό και διαφοροποιήθηκε το εικαστικό του. Έτσι με τις κατάλληλες μετατροπές επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO, ώστε το one product eshop να ανέβει στις αναζητήσεις. Επίσης με τη χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, η οποία έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό, εύχρηστο και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να τροποποιούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του Blog, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιο αλλά και το βιβλίο.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.