× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Stranger Things

Κατασκευή Web Application με διαδραστικό Survey σχετικά με τη σειρά “Stranger Things”

Stranger Things

Το Web App “Stranger Things” αποτελεί ένα διαδραστικό Survey σχετικά με τη σειρά “Stranger Things” που δημιουργήθηκε για λόγους προώθησης του βιβλίου Stranger Things “Καχύποπτα Μυαλά” από τον εκδοτικό οίκο Athens Bookstore Publications.

 


Κατασκευή Web App σχετικά με τη σειρά “Stranger Things”

Κατασκευή Web App σχετικά με τη σειρά “Stranger Things”

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η δημιουργία ενός Web Application, που στόχο είχε να παρουσιάσει στον χρήστη το βιβλίο Stranger Things "Καχύποπτα Μυαλά" με τρόπο έξυπνο και ενδιαφέρον δίνοντας του μία γεύση από το περιεχόμενό του. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση της εφαρμογής σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της εφαρμογής.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του Web Application έπρεπε να προβάλει με μοναδικό τρόπο τον χαρακτήρα του βιβλίου και να αναδείξει το ύφος του, γι’ αυτό και δημιουργήθηκε με το συγκεκριμένο τρόπο το εικαστικό του. Έτσι, με τις κατάλληλες μετατροπές επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό, εύκολο στη χρήση και responsive App Web, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.