× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Techperts

Κατασκευή Eshop της εταιρείας "Techperts"

Techperts

Η εταιρεία TECHPERTS είναι ένα κατάστημα που ασχολείται με την προσφορά προϊόντων τεχνολογίας αλλά και υπηρεσιών. Στο TECHPERTS θα βρεις είδη τελευταίας τεχνολογίας όπως smartphones, laptops, desktops και αξεσουάρ τεχνολογίας που ικανοποιούν ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. 


Κατασκευή Eshop της εταιρείας

Κατασκευή Eshop της εταιρείας "Techperts"


Κατασκευή Eshop της εταιρείας

Κατασκευή Eshop της εταιρείας "Techperts"


Κατασκευή Eshop της εταιρείας

Κατασκευή Eshop της εταιρείας "Techperts"

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας TECHPERTS, με στόχο την παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών με εύχρηστο και φιλικό τρόπο, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ποιοτικά προϊόντα τεχνολογίας για την καθημερινότητα, την εργασία αλλά και για gaming βρίσκονται στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα TECHPERTS.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop θέλαμε να αναδεικνύει το χαρακτήρα και τους στόχους της εταιρείας, καθώς και την ποιότητα αλλά και την ιδιαιτερότητα των προϊόντων της. Σκοπός μας ήταν η σελίδα να έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με το καλύτερο δυνατό τρόπο και να κατευθύνει το χρήστη στην αγορά τους εύκολα και άμεσα. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Επιπλέον, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Wbls, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

THE RESULT

Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ένα απλό, χρηστικό και responsive eshop, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμη, οι διαχειριστές της έχουν την δυνατότητα αμεσότητα και ευκολία να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιο, αλλά και τα προϊόντα τους, μέσω της πλατφόρμας που έχουμε δημιουργήσει συγκεκριμένα για αυτόν τον σκοπό.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.