× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυροτεχνική

Κατασκευή Ιστοσελίδας για τεχνική εταιρεία πορτών ασφαλείας

Θυροτεχνική

Η ΘΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Μπεσίρη Ανδρέα, μετά από 26 χρόνια εμπειρίας ως εξειδικευμένος τεχνίτης, σε επώνυμες μεγάλες εταιρείες. Έχει ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια της οικογένειάς σας με τον οικονομικότερο τρόπο. Προσφέρει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας εισόδου, επώνυμες ή μη, αλουμινίου ή παντογραφικές, laminate, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας ή απλά κλειδαριές ασφαλείας νέας γενιάς. Οι ειδικές απαραβίαστες πόρτες υψηλής ασφάλειας και κλειδαριές της "ΘΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ" προσφέρουν την απόλυτη οικιακή ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα της "ΘΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗΣ" είναι πιστοποιημένα μέσα από μια σειρά συνεχών δοκιμών. Συνεργάζεται με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ελλάδα, για να παρέχει στους πελάτες της πόρτες και κλειδαριές που πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας τους και ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους. Μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που δένουν αρμονικά με τον υπάρχοντα σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική σας.


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Θυροτεχνική

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Θυροτεχική, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Ακόμα, βασικό ζητούμενο ήταν και ο Σχεδιασμός Λογοτύπου.

THE SOLUTION

The website design had to represent the business in the best way possible, which is why a redesign of
the visual artworks was necessary. During the website development phase, every basic SEO rule was applied, so that the website would score high ranking in search engines. Moreover, we used Webalists management platform, and fully tailored made the website to the customer's needs.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε μία όμορφη responsive ιστοσελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και φυσικά λειτουργική σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμα σχεδιάστηκε ένα όμορφο λογότυπο, βάση των δεδομένων που μας έδωσε ο πελάτης. 
Τέλος, με την χρήση της νέας μας πλατφόρμας, οι διαχειριστές του μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο τη ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.