× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Welcome Events

Κατασκευή Ιστοσελίδας της εταιρείας Welcome Events

Welcome Events

Στο Welcome Events θα βρείτε μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, με στόχο να προσφέρουν προσαρμοσμένα προγράμματα που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία, τις αξίες και το προφίλ των πελατών τους. Από κλασικές εμπειρίες μέχρι περιπέτειες εκτός παραδοσιακών μονοπατιών, σχεδιάζουν προγράμματα που εμπλέκουν τους συμμετέχοντες σε βιώσιμα έργα, διασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και αμεσότητα στην ανταπόκριση, είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν στις ανάγκες και το προφίλ κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας μια άψογη εκτέλεση κάθε φορά.


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Welcome Events"


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας "Welcome Events"

THE CHALLENGE

Μας ζητήθηκε η κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας Welcome Events, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα έργα και τις υπηρεσίες της, με τρόπο φιλικότερο όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της.

THE SOLUTION

Η κατασκευή ιστοσελίδας έπρεπε να αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση γι'αυτό το λόγο ήταν απαραίτητος ο εκ νέου σχεδιασμός των εικαστικών. Ακόμα κατά την κατασκευή ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες του βασικού SEO, ώστε η ιστοσελίδα να ανέβει στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα γίνει χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης της Webalists, και θα προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του πελάτη.

THE RESULT

Καταφέραμε να δημιουργηθεί μία κομψή, λειτουργική και responsive σελίδα, με γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα αποδοτική σε όλους τους σύγχρονους browser. Παράλληλα, με την χρήση της πλατφόρμας, οι διαχειριστές της μπορούν γρήγορα και εύκολα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο της σελίδας, τις υπηρεσίες τους, δίνοντάς τους τον πλήρη έλεγχο της σελίδας.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.