× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ BLOG ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

White Soul

Κατασκευή Eshop της εταιρείας White Soul

White Soul

Η White Soul Clothing είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και δίνει έμφαση στην οικονομία, χωρίς να παραμελεί την ποιότητα των προϊόντων της. Προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορη παράδοση.


Κατασκευή Eshop της εταιρείας White Soul

Κατασκευή Eshop της εταιρείας White Soul


Κατασκευή Eshop της εταιρίας White Soul

Κατασκευή Eshop της εταιρίας White Soul

THE CHALLENGE

Μας ανατέθηκε η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας White Soul, με σκοπό την προβολή των προϊόντων με εύκολο και φιλικό τρόπο, όχι μόνο προς τους χρήστες αλλά και προς τους διαχειριστές της. Βασικό κριτήριο ήταν η απόδοση, αλλά και η εμφάνιση του eshop σε ό,τι αφορά την πλευρά του χρήστη, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας.

THE SOLUTION

Η κατασκευή του eshop έπρεπε να αναδεικνύει το ύφος και τους στόχους της εταιρείας, αλλά και την ποιότητα των προϊόντων της. Κατά την υλοποίηση του eshop ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες SEO. Παράλληλα, με την πλατφόρμα διαχείρισης της Webalists, δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του eshop και του blog.

THE RESULT

Δημιουργήθηκε ένα καθαρό, χρηστικό και responsive eshop, με πολύ γρήγορη πλοήγηση και ταυτόχρονα λειτουργικό σε όλους τους browser τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος, με την χρήση της πλατφόρμας μας, οι διαχειριστές της μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν και να επεξεργάζονται το περιεχόμενο του eshop, να διαχειρίζονται τις παραγγελίες, το πελατολόγιό, αλλά και τα προϊόντα τους.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να ετοιμάσουμε μια αναλυτική προσφορά βάση των δικών σας αποκλειστικών αναγκών. Εμπιστευτείτε μας και δείτε την ιδέα σας να υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε για μία δωρεάν προσφορά.